Olen Hanna Sirniö, ketterä kääntäjä, kielisalapoliisi ja Teho-osaston, Tampereen tehokkaimman työtilan, perustaja, wannabe-valokuvaaja, sunnuntaipianisti, satunnainen pöytälaatikkorunoilija ja tuleva kokonaisvaltainen hathajooga-ohjaaja.

Vapaa-ajallani suuntaan mieluiten aikuisten leikkikentälle, eli kiipeilemään seinille ja kallioille, luontoon ja joogaan. Minut voi myös löytää mm. konserteista, teatterista ja keikoilta. Innostun helposti uusista jutuista, ja olen sitä mieltä, että kaikkea voi kokeilla ainakin kerran.

Työurani aikana olen opettanut pienempiä ja isompia lapsia soittamaan pianoa, työskennellyt kassalla, uutis- ja kulttuuritoimittajana Kajaanissa, EU-kääntäjänä Riiassa sekä vuodesta 2010 lähtien kääntäjä-yrittäjänä Tampereella.

Yhden naisen käännöstoimistoni A-Sanat kulkee repussa ja pitää kotipaikkanaan Teho-osaston nimikkolokeroa. Omat kieliparini ovat saksa-suomi, englanti-suomi ja ruotsi-suomi. Teen mielelläni aivojumppaa vaativia teknisiä käännöksiä, kuten käyttöohjeita ja IT-lokalisointia, sekä nokkelia ja luovia käännöksiä vaikkapa markkinointitarkoituksiin. Liikunta, hyvinvointi ja musiikki ovat minulle mieluisia aiheita.

Teho-osasto on yhteisö, jossa kaikki voivat työskennellä viihtyisissä ja monipuolisissa tiloissa, tuoda yhteisöön oman persoonallisen lisänsä sekä tutustua toisiin yrittäjiin ja luoda verkostoja. Yhdessä olemme vahvempia.

web500_003

Hanna

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla lisää jäsenyyksistämme, tapahtumistamme ja tiloistamme tai tulla tutustumaan paikan päälle? Ota yhteyttä meihin!