work
tehistilat

TILAT

Teho-osasto on kodikas työ- ja tapahtumatila vanhan sairaalan historiallisessa miljöössä.

tehistilat

Läppärityöläiselle yhteisöllinen työtilamme on mitä mainioin vaihtoehto toimistohotellille, kahvilalle sekä kotona yksin puurtamiselle. Meiltä voit myös vuokrata erilaisia tiloja sekä kokousten, että muiden yksityis- tai yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Varaa maksuton tutustumiskäynti tästä! Olemme avoinna arkisin klo 8–16, jolloin tiloihimme voi tulla myös aikaa varaamatta tutustumaan tai työskentelemään. Lisätietoja voi kysellä joko soittamalla numeroon 045 7870 5463 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vaihde@teho-osasto.fi.

tyotilat

”TAMPEREEN TEHOKKAIN YHTEISÖLLINEN TYÖTILA”

Teho-osastolla, tuttavallisemmin Tehiksellä, käytössäsi on työpisteitä erilaisissa tiloissa sen mukaan, haluatko tehdä töitä yhdessä toisten kanssa, vai hiljaisessa ympäristössä keskittyen. Myös vapaana olevia neuvotteluhuoneita on mahdollista käyttää työskentelyyn tai vaikka asiakastapaamisiin. Tilamme ovat käytössä Teho-osaston aukioloaikojen puitteissa, mutta sovittaessa jopa 24/7.

Päivähinta eli Ensiapu 25 € + alv – Meille voit joko kävellä suoraan sisään tai varata päivän Flextilan kautta. Varaa maksuton tutustumiskäynti tästä.

tyotilat
tyopisteet

TYÖPISTEET

Kaikissa Teho-osaston työpisteissä voi istua joko huippuergonomisella perustyötuolilla, dynaamisella joystick-jakkaralla tai vaikkapa jumppapallolla. Työtiloissamme käytössä on luonnollisesti myös ilmainen WiFi, monitoimitulostin ja wc-tilat sekä keittiö/kahvihuone ja bonuksena lainattava polkupyörä!

Jos tulet omalla autolla, sen voi pysäköidä edullisesti läheiselle kaupungin pysäköintialueelle (3. vyöhyke). Lisämaksusta voit vuokrata oman säilytys-/postilokeron.

Työpisteitä vuokrataan sekä päivähinnalla että jäsenyysperiaatteella. Työpisteen voi valita vapaasti Poliklinikalta tai Suljetulta osastolta, myös vapaana olevia neuvotteluhuoneita voi käyttää työskentelyyn.

Päivähinta eli Ensiapu 25 € + alv. Varaa päivä nyt Flextilasta.

Lue lisää jäsenyyksistä ja hinnoista.

tyopisteet
poliklinikka

POLIKLINIKKA

Työtiloistamme Poliklinikka on se yhteisöllinen, eli siellä työskennellään suuressa valoisassa huoneessa saman pöydän äärellä. Jutustelu ja ajatusten vaihto on sallittua, jopa suositeltavaa. Poliklinikalla on kahdeksan työpistettä, ja tuolina voi käyttää säädettäviä työtuoleja tai jumppapalloja.

poliklinikka
suljettu

SULJETTU OSASTO

Suljettu osasto on hiljaiseen työskentelyyn tarkoitettu työtila. Siellä työskentelyrauhan takaavat työpöytiä rajaavat sermit ja työergonomian sähköpöydät. Työpisteitä on yhteensä kahdeksan, plus yksi mummomallin keinutuoli.

Moni jäsenistämme valitsee Suljetun osaston paitsi työrauhan, myös säädettävien sähköpöytien takia – työasentojen vaihtelu, vuoroittainen istuminen ja seisominen, paitsi tehostavat työskentelyä, myös ennaltaehkäisevät tuki- ja liikuntaelinvaivoja. (Lähde: YTHS)

suljettu
ruokailu

RUOKAILU

ruokailu

Kanttiinin, eli kahvihuoneen varustelu: jääkaappi, mikro, leivänpaahdin sekä kahvinkeitin, vedenkeitin ja kananmunankeitin. Mokkamestarien kahvi ja Nutlyn naposteltavat kuuluvat aina hoidon hintaan, samoin tee sekä kahvimaito (myös kauramaito).

Työpäivän tai pitkän palaverin aikana tulee takuulla nälkä. Liiallisen verensokerin laskun välttämiseksi suosittelemme nauttimaan muutakin kuin pähkinöitä ja kahvia. Teho-osastolle saa tuoda omia eväitä tai vaihtoehtoisesti voi kipaista sisäpihan toiselle puolelle Amica Teopolikseen lounaalle. Lähettyvillä on valtavasti muitakin ruokapaikkoja, esimerkiksi Tullintorilla.

Lisämaksusta hoidamme kahvin oheen myös aamiaista/välipalaa esimerkiksi kokousvieraille. Tarjouspyynnön voi jättää Teho-osaston sähköpostiin.

tapahtumat

TILAA TAPAHTUMALLESI

tapahtumat

Oletko järjestämässä neuvottelua, palaveria, koulutustilaisuutta, juhlia tai muuta tapahtumaa? Teho-osastolta voit vuokrata ihan perinteisen neukkarin, minkä lisäksi tilamme sopivat esimerkiksi koulutusten ja työpajojen sekä juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Tilan vuokraajien käytössä ovat ilman lisämaksua WiFi, siirrettävät videoprojektori ja fläppitaulu, monitoimitulostin sekä wc-tilat ja kahvihuone.

Samoin Mokkamestarien kahvi, tee sekä kahvimaito (myös kauramaito) kuuluvat pakettiin. Lisämaksusta hoidamme kahvin oheen myös aamiaista/välipalaa esimerkiksi kokousvieraille. Tarjouspyynnön tarjoiluista voi jättää Teho-osaston sähköpostiin.

neuvottelu

NEUVOTTELUHUONEET

Pienimuotoinen, 6 – 8 henkilön kokous on kätevintä järjestää yhdessä neuvotteluhuoneistamme. Jos sen sijaan etsit tilaa isommalle porukalle, tutustu muihin tilavaihtoehtoihimme.

Neuvotteluhuoneemme Laboratorio ja Heräämö ovat vuokrattavissa tuntihintaan 25 euroa + alv, koko päivän hinta on 100 € + alv. Lisämaksusta voimme tarjota kahvin ohella myös aamiaista/välipalaa.

Jäsenemme voivat varata neuvotteluhuoneita 8 h/kk veloituksetta. Lue lisää jäseneduistamme.

neuvottelu
laboratorio

LABORATORIO

Laboratorio on kokoushuoneistamme se perinteinen, eli huoneessa on pöydän ääressä paikat 6-8 osallistujalle. Nurkassa on myös mukava laiskanlinna, ja tarvittaessa tilaan mahtuu muutama ylimääräinen tuoli. Huoneessa on runsaasti pistorasioita ja saatavilla jatkojohto.

Tilan vuokraajan käytössä ovat ilman lisämaksua WiFi, videoprojektori ja fläppitaulu, monitoimitulostin sekä wc-tilat ja kahvihuone. Mokkamestarien kahvi, tee sekä kahvimaito (myös kauramaito) sisältyvät palvelun hintaan.

Varaa Laboratorio nyt Flextilasta. Ilmoitathan viesti-kentässä kokousvieraiden määrän.

Huomaathan, että saadaksesi päivävuokran hinnaksi 100 € + alv, on varauskalenterista valittava kellonajaksi 8 – 17. Kirjoita tällöin viesti-kenttään myös tapahtumasi varsinainen kesto.

laboratorio
heraamo

HERÄÄMÖ

Heräämö sopii rennon ilmapiirinsä puolesta hyvin vaikkapa 4-6 osallistujan ideointipalaverille. Heräämössä istuinalustana toimivat futon-patjat ja päivän teesit voi raapustaa seinään liitutaululle. Mikäli osallistujien läppärit kaipaavat lisävirtaa, on huoneessa runsaasti pistorasioita.

Myös Heräämön vuokraajan käytössä ovat ilman lisämaksua WiFi, monitoimitulostin sekä wc-tilat ja kahvihuone. Samoin Mokkamestarien kahvi, tee sekä kahvimaito (myös kauramaito) sisältyvät palvelun hintaan. Tarvittaessa heräämössä voidaan käyttää myös fläppitaulua.

Varaa Heräämö nyt Flextilasta. Ilmoitathan viesti-kentässä kokousvieraiden määrän.

Huomaathan, että saadaksesi päivävuokran hinnaksi 100 € + alv, on varauskalenterista valittava kellonajaksi 8 – 17. Kirjoita tällöin viesti-kenttään myös tapahtumasi varsinainen kesto.

heraamo
vuokraa

MUUT VUOKRATTAVAT TILAT

Työtiloistamme esimerkiksi Poliklinikka taipuu moneen. Se sopii mainiosti 15 – 30 henkilön kokouksen, seminaarin tai työpajan järjestämiseen, mutta myös muunlaisiin tilaisuuksiin. Poliklinikalla onkin järjestetty kaikenlaista luennoista cocktailtilaisuuksiin.

Poliklinikan kaveriksi voi esimerkiksi vuokrata toisen tai molemmat neuvotteluhuoneistamme tai vaikkapa toisen työtilamme Suljetun osaston. Poliklinikan vuokrauksen tuntihinta on 45 € + alv.

Vuokran kokonaishintaan vaikuttaa esim. päivä, kokonaispituus, toistuvuus ja muiden tilojen käyttö, joten lisätietoja vapaina olevista tiloista ja niiden hinnoista kannattaa kysellä joko soittamalla p. 045 7870 5463 tai sähköpostitse vaihde@teho-osasto.fi.

Tilan vuokraajan käytössä ovat ilman lisämaksua WiFi, videoprojektori ja fläppitaulu, monitoimitulostin sekä wc-tilat ja kahvihuone. Samoin Mokkamestarien kahvi, tee sekä kahvimaito (myös kauramaito) sisältyvät palvelupakettiin. Lisämaksusta hoidamme kahvin oheen myös tilaisuuteen sopivaa naposteltavaa.

vuokraa
work

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla lisää jäsenyyksistämme, tapahtumistamme ja tiloistamme tai tulla tutustumaan paikan päälle? Ota yhteyttä meihin!