work
tehistilat

TILAT

Teho-osasto on kodikas työ- ja tapahtumatila vanhan sairaalan historiallisessa miljöössä.

tehistilat

Läppärityöläiselle yhteisöllinen työtilamme on mitä mainioin vaihtoehto toimistohotellille, kahvilalle sekä kotona yksin puurtamiselle. Meiltä voit myös vuokrata erilaisia tiloja sekä kokousten että muiden yksityis- tai yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Varaa maksuton tutustumiskäynti tästä! Voit tulla maksutta päiväksi tiloihimme tutustumaan tai työskentelemään. Lisätietoja voi kysellä joko soittamalla numeroon 045 7870 5463 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vaihde@teho-osasto.fi.

tyotilat

”TAMPEREEN TEHOKKAIN YHTEISÖLLINEN TYÖTILA”

Teho-osastolla, tuttavallisemmin Tehiksellä, käytössäsi on työpisteitä erilaisissa tiloissa sen mukaan, haluatko tehdä töitä yhdessä toisten kanssa, vai hiljaisessa ympäristössä keskittyen. Myös vapaana olevia neuvotteluhuoneita on mahdollista käyttää työskentelyyn tai vaikka asiakastapaamisiin. Lisäksi tilat taipuvat erilaisten kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Päivähinta eli Ensiapu 25 € + alv. Voit varata päivän Varauskalenterin kautta. Varaa maksuton tutustumiskäynti tästä.

tyotilat
tyopisteet

TYÖPISTEET

Kaikissa Teho-osaston työpisteissä voi istua joko huippuergonomisella perustyötuolilla, dynaamisella joystick-jakkaralla tai vaikkapa jumppapallolla. Työtiloissamme käytössä on luonnollisesti myös ilmainen WiFi, monitoimitulostin ja wc-tilat sekä keittiö/kahvihuone ja bonuksena lainattava polkupyörä!

Jos tulet omalla autolla, sen voi pysäköidä edullisesti läheiselle kaupungin pysäköintialueelle (3. vyöhyke). Lisämaksusta voit vuokrata oman säilytys-/postilokeron.

Työpisteitä vuokrataan sekä päivähinnalla että jäsenyysperiaatteella. Työpisteen voi valita vapaasti Poliklinikalta tai Suljetulta osastolta, myös vapaana olevia neuvotteluhuoneita voi käyttää työskentelyyn.

Päivähinta eli Ensiapu 25 € + alv. Varaa päivä nyt Varauskalenterista.

Lue lisää jäsenyyksistä ja hinnoista.

tyopisteet
poliklinikka

POLIKLINIKKA

Työtiloistamme Poliklinikka on se yhteisöllinen, eli siellä työskennellään suuressa valoisassa huoneessa saman pöydän äärellä. Jutustelu ja ajatusten vaihto on sallittua, jopa suositeltavaa. Poliklinikalla on kahdeksan työpistettä, ja tuolina voi käyttää säädettäviä työtuoleja tai jumppapalloja.

poliklinikka
suljettu

SULJETTU OSASTO

Monitoimitilamme Suljettu osasto on sekä hiljaiseen työskentelyyn tarkoitettu työtila että tapahtumatila. Kuten tilan nimikin kertoo, Suljetulla osastolla työskentelyrauhan takaavat suljettavat ovet ja työergonomian sähköpöydät. Tilaan on oma sisäänkäynti eteisestä. Työpisteitä on kymmenen, joista kaksi on sähköpöytiä. Bonuksena yksi mummomallin keinutuoli. Moni jäsenistämme valitsee Suljetun osaston paitsi työrauhan, myös säädettävien sähköpöytien takia – työasentojen vaihtelu, vuoroittainen istuminen ja seisominen, paitsi tehostavat työskentelyä, myös ennaltaehkäisevät tuki- ja liikuntaelinvaivoja. (Lähde: YTHS)

Suljettu osasto toimii myös tapahtumatilana – keskellä huonetta on pyörillä kevyesti liikkuvat pöydät, joista voi yhdistellä erilaisia muodostelmia, tai tarvittaessa pöydät saadaan kokonaan sivuun. Tilassa on fläppitaulu/valkotaulu ja videotykki. Kahvitarjoilu voidaan järjestää samaan tilaan, ja eteisestä on tilaan myös oma sisäänkäynti. Suljettu osasto on ihanteellinen 10-15 henkilön tilaisuuksille, mutta tarvittaessa 20 henkilöäkin mahtuu tilaan.

suljettu
ruokailu

RUOKAILU

ruokailu

Kanttiinin, eli kahvihuoneen varustelu: jääkaappi, mikro, leivänpaahdin sekä kahvinkeitin, vedenkeitin ja kananmunankeitin. Mokkamestarien kahvi ja Nutlyn naposteltavat kuuluvat aina hoidon hintaan, samoin tee sekä kahvimaito (myös kauramaito).

Työpäivän tai pitkän palaverin aikana tulee takuulla nälkä. Liiallisen verensokerin laskun välttämiseksi suosittelemme nauttimaan muutakin kuin pähkinöitä ja kahvia. Teho-osastolle saa tuoda omia eväitä tai vaihtoehtoisesti voi kipaista sisäpihan toiselle puolelle Amica Teopolikseen lounaalle. Lähettyvillä on valtavasti muitakin ruokapaikkoja, esimerkiksi Tullintorilla.

Lisämaksusta hoidamme kahvin oheen myös aamiaista/välipalaa esimerkiksi kokousvieraille. Tarjouspyynnön voi jättää Teho-osaston sähköpostiin.

tapahtumat

TILAA TAPAHTUMALLESI

tapahtumat

Oletko järjestämässä neuvottelua, palaveria, koulutustilaisuutta, juhlia tai muuta tapahtumaa? Teho-osastolta voit vuokrata ihan perinteisen neukkarin, minkä lisäksi tilamme sopivat esimerkiksi koulutusten ja työpajojen sekä juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Tilan vuokraajien käytössä ovat ilman lisämaksua WiFi, siirrettävät videoprojektori ja kaksi fläppitaulua/valkotaulua, monitoimitulostin sekä wc-tilat ja kahvihuone.

Samoin Mokkamestarien kahvi, tee sekä kahvimaito (myös kauramaito) kuuluvat pakettiin. Lisämaksusta hoidamme kahvin oheen myös aamiaista/välipalaa esimerkiksi kokousvieraille. Tarjouspyynnön tarjoiluista voi jättää Teho-osaston sähköpostiin.

vuokraa

TAPAHTUMATILAT

Monitoimitilamme Suljettu osasto sopii mainiosti 10–20 henkilön kokouksen, seminaarin tai työpajan järjestämiseen. Kahvitarjoilu voidaan järjestää samaan tilaan, ja eteisestä on oma sisäänkäynti, jolloin osallistujat on helppo ohjata paikalle.

Jos tilaisuutesi osallistujat kaipaavat levittäytymistilaa esimerkiksi ryhmätöitä varten, Suljetun osaston kaveriksi voi vuokrata neuvotteluhuoneen.

Mikäli tarvitset enemmän tilaa suurempaan tapahtumaan, voit vuokrata kaikki tilamme yhdessä. Poliklinikalle mahtuu 10–20 henkilöä, pöytien asettelusta riippuen enemmänkin väkeä, lisäksi käytettävissä on neuvotteluhuone. Muuntuvissa tiloissamme onkin järjestetty kaikenlaista luennoista cocktailtilaisuuksiin.

Suljetun osaston voi vuokrata päiväksi hintaan 385 € + alv 24 %. Jos haluat mukaan pienemmän neukkarin, tai haluat vuorata koko tilan, pyydä tarjous vapaina olevista tiloista joko soittamalla p. 045 7870 5463 tai sähköpostitse vaihde@teho-osasto.fi.

Tilan vuokraajan käytössä ovat ilman lisämaksua WiFi, videoprojektori ja kaksi fläppitaulua/valkotaulua, monitoimitulostin sekä wc-tilat ja kahvihuone. Samoin Mokkamestarien kahvi, tee sekä kahvimaito (myös kauramaito) sisältyvät palvelupakettiin. Lisämaksusta hoidamme kahvin oheen myös tilaisuuteen sopivaa naposteltavaa.

vuokraa
neuvottelu

NEUVOTTELUHUONEET

Pienimuotoinen, 2–6 henkilön tapaaminen tai kokous on kätevintä järjestää neuvotteluhuoneessamme Laboratoriossa. Jos sen sijaan etsit tilaa isommalle porukalle, tutustu muihin tilavaihtoehtoihimme. Erityisesti Suljettu osasto sopii hyvin n. 10–15 henkilön kokouksiin.

Laboratorio on vuokrattavissa kaksi tuntia hintaan 40 euroa + alv 24 %, neljä tuntia hintaan 70 € + alv 24 %, ja koko päivän hinta on 120 € + alv 24 %. Hinta sisältää aina kahvin ja teen. Lisämaksusta voimme tarjota kahvin ohella myös aamiaista/välipalaa.

Jäsenemme voivat varata neuvotteluhuoneita veloituksetta. Lue lisää jäseneduistamme.

neuvottelu
laboratorio

LABORATORIO

Laboratorio on viihtyisä pienen porukan kokoushuone, jossa on pöydän ääressä paikat 6–8 osallistujalle. Nurkassa on myös mukava laiskanlinna. Huoneessa on runsaasti pistorasioita ja saatavilla jatkojohto.

Tilan vuokraajan käytössä ovat ilman lisämaksua WiFi, videoprojektori ja fläppitaulu, monitoimitulostin sekä wc-tilat ja kahvihuone. Mokkamestarien kahvi, tee sekä kahvimaito (myös kauramaito) sisältyvät palvelun hintaan.

Varaa Laboratorio nyt Varauskalenterista. Ilmoitathan viesti-kentässä kokousvieraiden määrän.

Huomaathan, että saadaksesi päivävuokran hinnaksi 120 € + alv 24 %, on varauskalenterista valittava kellonajaksi 8–16. Kirjoita tällöin viesti-kenttään myös tapahtumasi varsinainen kesto.

laboratorio
work

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla lisää jäsenyyksistämme, tapahtumistamme ja tiloistamme tai tulla tutustumaan paikan päälle? Ota yhteyttä meihin!