25.9.2017 Teho-osasto

Teho-osastolla tapahtuu

Teho-osastolla on tulossa melkoinen määrä tapahtumia syksyn mittaan, ja lista täydentyy vielä. Tässä esimakua tulevasta:

Lauantaina 30.9. Tehobrunssi & pikamentorointi klo 10-13, mentorointi klo 11

Torstaina 12.10. Aito säästöpankin aamu klo 9-10, lisätietoja tulossa pian

Lauantaina 14.10. Lipstick Mafia Stories -kirjan julkkaribileet klo 17

Keskiviikkona 1.11. Hankala asiakas -työpaja kääntäjille klo 17-19

Lauantaina 2.12. Juhlamoka – yksinyrittäjien firman pikkujoulut klo 17

Lisäksi ensi perjantaina 29.9. Teho-osastolla on Tehoparkki, eli kaikille avoimet ovet klo 8-18. Kääntäjienpäivän osallistujat voivat jättää silloin tavaroitaan säilytykseen klo 17.45 saakka.

Tehobrunssi & pikamentorointi la 30.9.

Tehobrunssin ohjelmassa on yrittäjyysaiheinen pikamentorointi opiskelijoille, yrittäjyyttä harkitseville ja yrittäjille.

Mentorit istuvat toisella puolen pöytää ja mentoroitavat siirtyvät mentori kerrallaan eteenpäin ja juttelevat jokaisen kanssa haluamastaan aiheesta.

Mentori saa korvaukseksi Ensiavun (päiväkortti, arvo 25 e + alv.). Ilmoittaudu mentoriksi Teho-osaston sähköpostiosoitteeseen vaihde@teho-osasto.fi.

Jokainen on tervetullut mentoroitavaksi. Ilmoittaudu mukaan Facebook-tapahtumaan, jotta osaamme arvioida osallistujamäärän.

Lipstick Mafia Stories -kirjan julkkaribileet la 14.10.

Glitteriä ei koskaan voi olla liikaa! Eikä shampanjaa! Eikä juhlia!

Lipstick Mafia Stories sisältää tarinoita naisten seksuaalisuudesta 2010-luvulla, suoraan ja hauskasti. Kirja sai alkunsa aidosta viiden naisen WhatsApp-ryhmästä, jonka ruuhkavuosien makuisen arjen Lady Lipstick kokosi ja muokkasi kirjaksi.

Lipstick Mafia on meille, joille ihan hyvä ei ole ihan hyvä. Me puhumme naisten seksuaalisuudesta suoraan ja löydämme seksi-iän kriiseistä huumorinnuppuja.

Glitteriä kehiin ja tyllihameet päälle!

Hankala asiakas -työpaja kääntäjille ke 1.11.

Tule harjoittelemaan hankalia tilanteita roolipelin kautta. Kääntäjämestarin kirja, Kääntämisen ja tulkkauksen opetusmenetelmävaranto ja Teho-osasto yhdistävät voimansa ja tarjoavat kääntäjille mahdollisuuden treenata asiakaskohtaamisia ohjatussa roolipeli-illassa. Käymme läpi muutamia skenaarioita ryhmissä ja puramme ryhmissä kerättyjä huomioita ja parhaita käytänteitä omaan työkalupakkiin mukaan otettavaksi.

Roolipelin vetävät Tiina Kinnunen Kääntäjämestarin kirjasta ja Kaisu Keisala-Kaseja Teho-osastolta. Sisältää kuohuviinitarjoilun.

Työpaja on opiskelijoille ilmainen, muille hinta on 9 euroa.

Juhlamoka – yksinyrittäjien firman pikkujoulut la 2.12.

Firman pikkujoulut. Ihan meille kaikille yksinyrittäjille. Ohjelmassa tarinoita mokailusta, eli kukin pääsee kertomaan noloista tilanteista uran varrella, sekä rentoa verkostoitumista mukavalla pikkujoulumeiningillä.
Lisätietoa ohjelmasta pian…

Näin osallistut:
– Ilmoittaudu Facebook-tapahtumaan.
– Linkitä yrityksesi verkkosivu tai someprofiili tapahtumaan.
– Kerro samalla itsestäsi ja yrityksestäsi jollain tunnetulla (tai tuntemattomalla) ilmaisumuodolla (kuvat, sanat, video, audio…).

Näin näemme, kenen kaikkien pikkujoulua juhlistamme.