Voimassa 22.4.2020 alkaen

Verkkokauppa

Tehojengi Oy (Y-tunnus 2834449-7, Sairaalankatu 5-7, 33100 Tampere, 045 78705463, vaihde@teho-osasto.fi) myy palveluita ja tuotteita yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja hyväksymällä tilaus, minkä jälkeen asiakas saa laskun sähköpostitse. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupassa on käytettävissä maksutapana lasku. Tilaukset, joihin liittyy ajanvaraus, voi maksaa myös maksukortilla paikan päällä. Maksun saajana on Tehojengi Oy.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksen hintaan ei lisätä toimituskuluja. Tilaus katsotaan toimitetuksi, kun asiakas on aloittanut ja maksanut palvelun käytön.

Toimitusaika

Tilatut palvelut ovat käytettävissä aukioloaikoinamme, kun lasku on maksettu ja suoritus näkyy saajan tilillä, tai kun varaus on maksettu maksukortilla varauksen alkaessa, ellei toisin ole sovittu. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista aukioloajoista tiedotetaan Teho-osaston verkkosivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Kuukusijäsenyyden ja kymmenen päivän kortin tilauksen voi perua ennen laskun eräpäivää ja palvelun käytön aloittamista. Neuvotteluhuoneiden ja koulutustilojen varauksen peruutusehdot ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Peruutusilmoitukseen tulee merkitä tilaajan nimi, osoite, tilauspäivä ja tuote, ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen vaihde@teho-osasto.fi.

Maksamaton tilaus

Laskun maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus. Maksamatta jätetty tilaus, jota ei ole peruutettu, siirretään perintään, mikäli laskua ei ole maksettu huomautuksesta huolimatta.

Ongelmatilanteet

Mikäli et saa tilausvahvistusta tilauksesi jälkeen, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vaihde@teho-osasto.fi. Jos joudut perumaan varaamasi tilan tai et voi aloittaa palvelun käyttöä sovittuna aikana, ota yhteyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla lisää jäsenyyksistämme, tapahtumistamme ja tiloistamme tai tulla tutustumaan paikan päälle? Ota yhteyttä meihin!