7.11.2017 Teho-osasto

Hyötyä ja hyvinvointia Teho-osastolta

Marraskuu lisää pimenevään loppuvuoteen kierroksia, joten me Teho-osastolla haluamme tarjota vastapainoksi hyvinvointia ja innostavia tapahtumia, pikkujouluja unohtamatta. Teho-osaston tapahtumalistauksen löydät näppärästi Teho-osaston nettisivuilta tai Facebookista.

Maanantaisin Tehostartti eli yhteinen nyyttäriaamiainen klo 9.00

Keskiviikkoisin Lounasvenyttely klo 11-12

Torstaina 9.11. Syvärentouttava sointukylpy klo 18-19

Tiistaina 14.11. Visuaalisen viestinnän valmennus klo 16-19.30

Lauantaina 2.12. Juhlamoka – yksinyrittäjien firman pikkujoulut klo 17

Kannattaa käydä vilkaisemassa myös Business Tampereen yrittäjille suunnatut tapahtumat.

 

Tehostartti maanantaisin klo 9–10

Tehostartti pistää pimeään marraskuuhun vauhtia heti maanantaiaamuna.

Kokoonnumme coworking-nyyttäreille Teho-osaston kotoisaan keittiöön maanantaisin klo 9–10 jutustelemaan työhön ja yrittämiseen liittyvistä asioista ja mitä mieleen juolahtaa.

Teho-osasto tarjoaa Mokkamestareiden kahvit ja Nutlyn pähkinät, ja mukana voit halutessasi tuoda jotain aamiaispöytään sopivaa.

Marraskuun Tehostartit ovat 6.11., 13.11., 20.11. ja 27.11. Tervetuloa aamukahveille! Toki jatkamme aamukahveja marraskuun jälkeenkin.

 

Lounasvenyttely keskiviikkoisin klo 11–12

Puuduttaako istuminen ja jumittaako nuppi? Tule virkistäytymään ja hakemaan puhtia Teho-osaston lounasvenyttelystä keskiviikkoisin klo 11-12.

Hannan vetämä rauhallinen tunti sopii kaikille, aloitamme aivan alusta ja lisäämme hiljalleen liikkeitä mukaan. Pari lainamattoa on, mutta oma matto kannattaa ottaa mukaan. Tunnin jälkeen voi jäädä yhteislounaalle omien eväiden kera. Suihkumahdollisuus.

Venyttely on Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoitojäsenille ilmainen, muille kertamaksu 8 euroa ja 10 kerran lounasvenyttelykortti 60 euroa. Hintoihin sisältyy alv. Maksu kortilla tai laskulla.

 

Syvärentouttava sointukylpy to 9.11. klo 18–19

Sointukylpy on rentoutustuokio, jossa voit pysähtyä hetkeen ja nauttia äänimaljoilla, gongeilla ja koshilla luoduista harmonisista äänistä. Rentoutustuokio on tunnin mittainen, ja se sisältää alustuksen, rentoutuksen ja mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia.

Mukaan tarvitset joogamaton, lämpimät vaatteet, villasukat ja vesipullon.

Ilmoittaudu ti 7.11.mennessä.
Hinta: 15 euroa/hlö, Teho-osaston jäsenille 13 euroa/hlö.
Ryhmään mahtuu 10 osallistujaa.

Sointukylvyn pitävät hyvinvointivalmentaja, Moodmetric-valmentaja ja sointukylpyohjaaja Päivi Roiha ja koulutettu hieroja, sointukylpyohjaaja Anita Lehtimäki.

 

Visuaalisen ajattelun valmennus ti 14.11. klo 16–19.30

Haluaisitko oppia kertomaan monimutkaisen asian yksinkertaisessa muodossa? Onko sinulla tarina, tuote tai prosessi, jonka haluaisit kertoa yhdellä kuvalla?

Visuaalisen ajattelun valmennus on yhden illan mittainen tiivis kokonaisuus ja johdatus visuaaliseen ajatteluun sekä työkaluihin, joita voit hyödyntää erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, viestinnässä ja omien muistiinpanojen tekemisessä.

Tehokkaan & hauskan session aikana: Opit hyödyntämään yksinkertaista piirtämistekniikkaa ja kertomaan tarinasi hauskalla ja nopeasti omaksuttavalla tavalla. Pääset harjoittelemaan viestisi kiteyttämistä visuaaliseen muotoon hauskojen harjoitusten avulla. Kaivamme esiin luontaisen kykysi piirtää, joten erityistä piirtämistaitoa et tarvitse.

Liput 124,00 € (sis. alv 24 %) Teho-osaston jäsenille -10 %
Ilmoittautuminen perjantaihin 10.11.2017 menessä: https://tehoosasto.typeform.com/to/ZA3XX3
Mukaan mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Valmennuksen pitää hyvinvointimuotoilija Johanna Vuorenmaa, Hehku Visual.

 

Juhlamoka – yksinyrittäjien firman pikkujoulut la 2.12.

Firman pikkujoulut. Ihan meille kaikille yksinyrittäjille. Ohjelmassa tarinoita mokailusta, eli kukin pääsee kertomaan noloista tilanteista uran varrella, sekä rentoa verkostoitumista mukavalla pikkujoulumeiningillä.
Lisätietoa ohjelmasta pian…