14.2.2018 Teho-osasto

Teho-osastolla tapahtuu!

Keväällä Teho-osastolla järjestetään runsaasti viestintään ja hyvinvointiin liittyviä tapahtumia. Valitsimme nämä kaksi teemaa, jotta voimme rakentaa tapahtumista sarjan ja lähestyä teemoja eri näkökulmista asiantuntijoiden johdolla. Voit osallistua mielenkiintosi mukaan joko yksittäisiin tapahtumiin tai niihin kaikkiin, jolloin hyödyt aiheen monipuolisesta käsittelystä.

Tapahtumalista (täydentyy kevään mittaan)
Helmikuu
Ke 14.2.
Avoimet ovet ystävänpäivänä
Ystävänpäivän kehonhuolto

Ti 20.2.
Käyntikorttina puhe, kouluttajina
Terhi Meriläinen ja Marja Suurpalo,
Puheosuuskunta Vokomotiivi

Ke 28.2.
Mimmit koodaa -kisakatsomo, Ohjelmistoyrittäjät ry

Maaliskuu
Ti 13.3.
Virtaa yrittäjän arkeen, kouluttajana
Mervi Lepistö, Care One

Ke 21.3.
Videotehdas, kouluttajana
Sanna Seiko Salo, SSS Company

Huhtikuu
ma 16.4.
LinkedIn-koulutus, kouluttajana
Pauliina Mäkelä, Kinda Oy

Toukokuu
Englanninkielinen viestintä ja pitchaus (lisätietoa pian)

 

Älä tee töitä yksin:
Avoimet ovet ystävänpäivänä ke 14.2.

Ystävänpäivänä 14.2. Teho-osastolla vietetään avointen ovien päivää. Ota läppäri kainaloon ja tule meille. Ystävänpäivänä työskentelet meillä veloituksetta. Lounasta voit hakea Tullintorilta Baba’s Kitchenistä tarjoushintaan 8 euroa lausumalla taikasanan Teho-osasto. Teho-osaston Kanttiinissa on kahvipannu kuumana koko päivän, tarjoamme kävijöille Mokkamestarien kahvia.

Ruokahalua voi herätellä kello 11–12 Teho-osaston Kehonhuolto-tunnilla, joka on ystävänpäivän kunniaksi ilmainen kaikille.

Seuraava hyvinvointi-teeman tapahtuma on yrittäjien ravinto- ja hyvinvointi-ilta tiistaina 13.3.

 

Vinkkejä esiintymiseen ja viestintään:
Käyntikorttina puhe ti 20.2. klo 17–20

Viestintäteeman tapahtumat aloittaa puheviestinnän koulutusilta, jonka Teho-osasto järjestää yhteistyössä Puheosuuskunta Vokomotiivin kanssa.

Verkostoitumisen maailmassa ensivaikutelmalla on merkitystä. Miten osaamisestaan voi puhua kiinnostusta herättävällä ja innostavalla tavalla? Koulutuksessa perehdytään oman osaamisen argumentointiin ja opetellaan luottamaan omaan ääneen siitä kertomassa. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on keinoja valjastaa puhe käyntikortiksi, joka ei unohdu taskuun.

Puhevalmentajat Terhi Meriläinen ja Marja Suurpalo Puheosuuskunta Vokomotiivista valmentavat äänenkäyttöä, puheilmaisua ja esiintymistä niin viestinnän, työhyvinvoinnin kuin taiteen saralla. Terhi on erikoistunut mm. vaikuttavaan viestintään ja argumentointiin ja Marja äänen lämmittelyn vaikutuksiin ja vieraalla kielellä esiintymiseen.

Hinta
Koulutuksen hinta on 39 € + ALV 24 %, yhteensä 48,36 €. Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoito-jäsenille sekä Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille hinta on 35,10 € + ALV 24 %, yhteensä 43,52 €. Koulutus järjestetään, kun osallistujia on vähintään 10. Enimmäisosallistujamäärä on 15. Hinta sisältää kahvia ja pientä naposteltavaa.

lmoittautuminen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella: https://www.teho-osasto.fi/ilmoittautumiset/ sekä merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumasivulla. Muista ilmoittaa lomakkeella myös mahdollinen erikoisruokavalio. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 13.2.2018.

Seuraava viestintäteeman tapahtuma on Videotehdas-koulutusilta, joka järjestetään yhteistyössä SSS Companyn kanssa ke 21.3.2018 klo 16-20.

 

Mimmit koodaa -kisakatsomo
28.2. klo 17.30–20

Mimmit koodaa -kisakatsomo Teho-osastolla 28.2.18 klo 17.30–20. Tervetuloa seuraamaan Ohjelmistoyrittäjien Mimmit koodaa -lanseerausta kisastudioon. Ohjelmassa live stream Helsingin tapahtumasta. Ohjelmistoyrittäjät tarjoaa ohjelman lisäksi pientä iltapalaa ja lasin kuohuvaa. Tarkempia tietoja ohjelmasta löydät täältä: https://ohjelmistoyrittajat.fi/mimmitkoodaa/

Mukaan mahtuu 15. Sitovat ilmoittautumiset https://www.lyyti.fi/reg/mimmit-koodaa-kisastudio-tampere viimeistään maanantaina 19.2.2018.

Tervetuloa!

PS. Koodaustaitoja ei edellytetä 😉

 

Tietoa ravinnosta ja hyvinvoinnista:
Virtaa yrittäjän arkeen ti 13.3. klo 17–19

Yrittäjien ravinto- ja hyvinvointi-illan kouluttajana toimii terveystieteiden tohtori, hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä Mervi Lepistö. Mervi on toiminut hyvinvointialalla koko ikänsä ja päätoimisena yrittäjänä viimeiset viisi vuotta. Merviin ja hänen yritykseensä voit tutustua osoitteessa www.careone.fi.

Sisältö
Teemana on yrittäjän kevätväsymyksen selättäminen yksinkertaisilla ravitsemus- ja ravintolisävinkeillä. Illassa ei ole ravintolisämyyntiä!

Tarjolla on terveellistä purtavaa.

Hinta
Koulutuksen hinta on 26 € + ALV 24 %, yhteensä 32,24 €. Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoito-jäsenille sekä Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille hinta on 23,40 € + ALV 24 %, yhteensä 29,02 €. Koulutus järjestetään, kun osallistujia on vähintään 10. Enimmäisosallistujamäärä on 20.

lmoittautuminen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella: https://www.teho-osasto.fi/ilmoittautumiset/ sekä merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumasivulla. Muista ilmoittaa lomakkeella myös mahdollinen erikoisruokavalio. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 6.3.2018.

 

Vinkkejä esiintymiseen ja viestintään:
Videotehdas ke 21.3. klo 16-20

Sinulla on tarina. Sinulla on älypuhelin. On aika tulla ulos kaapista. Videotehdas-somevideovalmennus on matalan kynnyksen somevideovalmennus, joka rohkaisee kaikkia heitä, joita kutkuttelee videoiden teko, tulemaan ulos kaapista. Sopivasti teknistä oppia, mutta pääpaino on tarinankerronnassa ja rohkeuden löytämisessä siihen, että tulee se ensimmäinen video tehtyä. Mukaan tarvitset vain oman älypuhelimesi! Kouluttajana toimii SSS Companyn Sanna Seiko Salo.

Koulutuksen runko: 
1. Videotrendit nyt
2. Hyvän somevideon tunnusmerkit
3. Video on arvokas viestin väline – sinä osaat!
4. “Oma ääni” eli millaisia videoita juuri minun kannattaa tehdä
5. Kehuselfievideo – uskallan, kehtaan ja kokeilen
6. Videoiden käsikirjoitus – TARINA on tärkein
7. Videoiden kuvaus – tekniikat ja vinkit
8. Videoiden editointi – ohjelmistot ja vinkit
9. Videoiden jakaminen – kanavat ja vinkit
10. Tehdään oma video!

“Sanna Seiko Salo Company on yhtä kuin johtaja-kuningatar SSS ja kulloiseenkin projektiin tarvittava taustajoukko, esim. graafikko, videotuotantotiimi tai palauteraati. Kerään notkeasti lähelleni tarvittavan osaamisen ja vastaan lopputuloksen laadusta nimelläni.”

“Rakastan tarinoita, nerokkaita oivalluksia, kauniita yksityiskohtia ja äänekkäästi hymyileviä ihmisiä.
Design on parhaimmillaan silloin, kun siitä ei enää voi poistaa mitään, se herättää intohimoa ja kommunikoi ilman sanoja.”

“Jokaiseen päivään kuuluu kehu, nauru, liike sekä tekemisen kupliva tunnelma.”

Hinta
Koulutuksen hinta on 69 € + ALV 24 %, yhteensä 85,56 €. Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoito-jäsenille sekä Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille hinta on 62,10 € + ALV 24 %, yhteensä 77 €. Hinta sisältää lasillisen kuohuvaa ja pientä välipalaa.

lmoittautuminen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella: https://www.teho-osasto.fi/ilmoittautumiset/ sekä merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumasivulla. Huomaa, että pelkkä Facebook-ilmoittautuminen ei riitä. Muista ilmoittaa lomakkeella myös mahdollinen erikoisruokavalio. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ke 14.3.2018.

 

Vinkkejä esiintymiseen ja viestintään:
LinkedIn-koulutus ma 16.4. klo 15–19

Teho-osasto järjestää yhdessä Kinda Oy:n kanssa maanantaina 16.4.2018 klo 15.00-19.00 kaikille avoimen LinkedIn-koulutuspäivän.

Kouluttajana toimii Kinda Oy:n viestintäkouluttaja Pauliina Mäkelä. Hän on erikoistunut mm. sosiaalisen median, viestinnän, osaamisen hallinnan, yhteisömanageroinnin, liveraportoinnin ja mediakasvatuksen alueilla. Hän on kouluttanut ja konsultoinut Kinda Oy:n kautta vuodesta 2010 lähtien ympäri Suomen. Hänen LinkedIn-verkostonsa koko on yli 7 000 verkostokontaktia. Hänen CV:nsä ja yli 50 suosittelua sekä yli 10 100 taitosuositusta työuraltansa voi käydä katsomassa LinkedIn-palvelussa: http://fi.linkedin.com/in/pauliinamakela. Lisätietoa kouluttajasta voit lukea sivulta: https://kinda.fi/pauliina/.

Sisältö
LinkedIn-koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille perusteet, kuinka luoda ja säännöllisesti päivittää oma LinkedIn-profiili, verkostoitua, aloittaa sisällöntuotanto jakamalla ammatillista sisältöä päivityksinä ja LinkedIn-artikkeleina, osallistua kommentoimalla asiantuntijoiden välisiin keskusteluihin ja luoda yritykselle LinkedIn-sivu sekä tehdä LinkedIn-sivulle sisältöä.

Ota mukaan läppäri, läppärin virtajohto, läppärillä tai paperilla omat tietosi koulutustaustastasi, työkokemuksestasi, selkeä kasvoprofiilikuva ja kansikuva sekä avoin mieli.

Hinta
Koulutuksen hinta on 89 € + ALV 24 %, yhteensä 110,36 €. Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoito-jäsenille sekä Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille hinta on 80,10 € + ALV 24 %, yhteensä 99,32 €. Hintaan sisältyy kahvi/tee ja pientä naposteltavaa koulutuksen lomassa.

lmoittautuminen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella: https://www.teho-osasto.fi/ilmoittautumiset/ sekä merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumasivulla. Muista ilmoittaa lomakkeella myös mahdollinen erikoisruokavalio. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 9.4.2018.