26.5.2017 Teho-osasto

Hetkinen vielä…

Teho-osaston kulisseissa tapahtuu jo vaikka mitä, mutta hetkinen pitää vielä malttaa, ennen kuin voimme kuuluttaa suuret uutiset koko maailmalle! Sitä odotellessa fiilistelemme kuitenkin jo sisustusideoilla.

Kaikkea muuta kuin tavallinen toimisto

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta toimisto? Ehkä avotoimisto ja ankeat työpisteet, joita erottavat harmaat seinäkkeet. Loisteputket. Sälekaihtimet. Ummehtunut kahvi keittiönurkkauksessa. Neukkari, jossa persaus puutuu ja ideat eivät lennä edes hyvässä porukassa. Ilmastoinnin hurina ja pitkät käytävät. Pienet pimeät kopperot, joihin ei päivä paista.

Entä millainen olisi unelmiesi toimisto? Ei varmaankaan tuon edellä kuvatun kaltainen. Me Teho-osatolla haluamme panostaa työtilan sisustukseen ennennäkemättömällä tavalla. Lupaamme, ettet löydä meiltä yhtään loisteputkea. Harmaa on boikotissa ja töitä ei tarvitse tehdä karsinassa eikä edes pöydän ääressä, jos ajatus kulkee paremmin vaikkapa riippumatossa.

 

Paikka, jossa viihtyy

Keräsimme Pinterestiin jo ideoita tulevan tilan sisustukseen. Käy kurkkaamassa!

 

 

Tästä se lähtee!

Jotta sisustus ei jäisi vain haaveilun asteelle, olemme jo hankkineet ensimmäisen huonekalun! Tässä uusi perheenjäsenemme, kirjoituspöytävanhus, joka tosin on vielä pientä tuunausta vailla.

 

Seuraavassa jaksossa…

Ensi viikolla meillä on teille toivottavasti jo isoja uutisia. Peukut pystyyn! Pysykäähän kuulolla ja seuratkaa projektin vaiheita Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.