Välähdyksiä Teho-osaston arjesta

TEHOVIESTI

Teho-osaston blogissa kerromme yhteisöllisen työtilan perustamisesta, arjesta ja tapahtumista.
LUE LISÄÄ

Lisävirtaa ja dynamiittia kevääseen

Tämä maaliskuun viikko on ollut Teho-osastolla varsin tapahtumarikas. Lääkkeitä annostelemaan saatiin uusi apuhoitsu, minkä lisäksi Poliklinikan tapahtumissa parannettiin ravinto- ja hyvinvointitietämystä sekä vuorovaikutustaitoja.

Testissä some- ja tapahtuma-assistentin pesti

Maanantaina Tehiksen porukkaan liityin siis minä, Kirsi. Olen täällä työkokeilussa seuraavat kolme kuukautta ja auttelen Tehojengiä kaikessa mahdollisessa, kuten sosiaalisen median päivityksissä ja tapahtumissa. Facebookiin olenkin jo laittanut muutaman postauksen ja myös tämä uutiskirje kuvineen on käsialaani.

Taustastani sen verran, että olen viime vuodet opiskellut läheisessä yliopistossa muun muassa viestintää ja siinä ohessa myynyt Kodin1:ssä kaikkea lusikoista läppäreihin. Nyt onkin mukavaa päästä soveltamaan oppimaansa ihan käytännössä täällä Tehiksellä.

Kirsi sekä Tehojengin Elina ja Kaisu

 

Merviltä virtaa yrittäjien arkeen

Tiistaina Mervi Lepistö opasti hyvinvoinnista kiinnostuneita yrittäjiä kevätväsymyksen selättämisessä. Tarjolla oli paitsi terveellistä välipalaa, myös runsaasti informaatiota ravitsemuksen ja lisäravinteiden vaikutuksesta terveyteen ja jaksamiseen. Merviin ja hänen yritykseensä voit tutustua osoitteessa www.careone.fi.

Tilaisuudessa oli kuuntelemassa myös hyvinvoinnin ja kauneuden parissa työskentelevä Kaisa Jokela. Hän on aiemminkin osallistunut Tehiksen tapahtumiin, mitkä ovat Kaisan mielestään aina ”hengeltään ihana juttu”. Ja näin tälläkin kertaa, sillä luennosta muotoutui mukavan rento ja innokas keskustelu, johon kaikki pääsivät osallistumaan.

 

Howdottua asiaa

Howtomon koulutusten ideana on, että naiset opettavat toisiaan. Howtomo antaa samalla kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa. Howtomon toimintaan voit tutustua esimerkiksi heidän kotisivuillaan.

Keskiviikon koulutuksen otsikkona oli ”Taidolla vai dynamiitilla” ja luennoitsijana tai pikemminkin osallistajana toimi Eeva Kaarne. Eevan mukaan työelämässä etenemiseen ei tarvita dynamiittia kuin rakennusprojekteissa, vaan tavoitteisiin päästään nimenomaan hyvillä vuorovaikutustaidoilla.

Esityksessä kalvosulkeiset olivat sivuroolissa kun Eeva innosti kuulijat mukaan pohtimaan persoonallisuustyyppien vaikutuksia vuorovaikutukseen. Eevan sanoin: ”Vuorovaikutus voi olla hyvää ja laadukasta, vaikka ei olla samaa mieltä.”

 

Tulevia tapahtumia

Lisää mahtavia ja hyödyllisiä tapahtumia on luvassa jatkossakin. Kannattaa tulla mukaan oppimaan, viihtymään ja verkostoitumaan. Tapahtumia päivitetään Facebookiin ja nettisivuillemme, mistä löytyy myös ilmoittautumislomake.

Maaliskuu

Keskiviikkona 21.3.
Videotehdas

Jos olet tulossa koulutukseen, tai some-videot kiinnostavat, kannattaa tsekata koulutuksen järjestävän Helee Academyn Videotehdas-nettisivut.

Huom! Videotehtaalle vapautui vielä kaksi paikkaa, varaa omasi nyt!

Huhtikuu

Keskiviikkona 11.4.
Visuaalisen ajattelun afterwork

Visuaalisen ajattelun afterwork on kahden tunnin mittainen tiivis kokonaisuus ja johdatus visuaaliseen ajatteluun sekä työkaluihin, kuten piirtämiseen, joita voit hyödyntää erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, viestinnässä ja omien muistiinpanojen tekemisessä. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 4.4. mennessä. Koulutuksen sisällöstä vastaa tamperelainen visuaalisen ajattelun toimisto ja työelämän visuaalinen tulkki Hehku visual.

Maanantaina 16.4.
LinkedIn-koulutus

LinkedIn-koulutus ei ole pelkkä luento, vaan tarkoituksena on, että osallistujat luovat illan aikana itselleen LinkedIn-profiilin, oppivat verkostoitumaan ja paljon muuta LinkedInin käyttämisestä ja ominaisuuksista. Ilmoittaudu maanantaihin 9.4. mennessä. LinkedInin saloihin meidät perehdyttää Kinda Oy:n viestintäkouluttaja Pauliina Mäkelä.

Toukokuu

Toukokuun aikana luvassa on myös englanninkielisen viestinnän ja pitchauksen opiskelua sekä mielenhallintaa. Kannattaa siis seurata Tehistä somessa jatkossakin!

Ihanaa keväänodotusta!

Teho-osastolla tapahtuu!

Keväällä Teho-osastolla järjestetään runsaasti viestintään ja hyvinvointiin liittyviä tapahtumia. Valitsimme nämä kaksi teemaa, jotta voimme rakentaa tapahtumista sarjan ja lähestyä teemoja eri näkökulmista asiantuntijoiden johdolla. Voit osallistua mielenkiintosi mukaan joko yksittäisiin tapahtumiin tai niihin kaikkiin, jolloin hyödyt aiheen monipuolisesta käsittelystä.

Tapahtumalista (täydentyy kevään mittaan)
Helmikuu
Ke 14.2.
Avoimet ovet ystävänpäivänä
Ystävänpäivän kehonhuolto

Ti 20.2.
Käyntikorttina puhe, kouluttajina
Terhi Meriläinen ja Marja Suurpalo,
Puheosuuskunta Vokomotiivi

Ke 28.2.
Mimmit koodaa -kisakatsomo, Ohjelmistoyrittäjät ry

Maaliskuu
Ti 13.3.
Virtaa yrittäjän arkeen, kouluttajana
Mervi Lepistö, Care One

Ke 21.3.
Videotehdas, kouluttajana
Sanna Seiko Salo, SSS Company

Huhtikuu
ma 16.4.
LinkedIn-koulutus, kouluttajana
Pauliina Mäkelä, Kinda Oy

Toukokuu
Englanninkielinen viestintä ja pitchaus (lisätietoa pian)

 

Älä tee töitä yksin:
Avoimet ovet ystävänpäivänä ke 14.2.

Ystävänpäivänä 14.2. Teho-osastolla vietetään avointen ovien päivää. Ota läppäri kainaloon ja tule meille. Ystävänpäivänä työskentelet meillä veloituksetta. Lounasta voit hakea Tullintorilta Baba’s Kitchenistä tarjoushintaan 8 euroa lausumalla taikasanan Teho-osasto. Teho-osaston Kanttiinissa on kahvipannu kuumana koko päivän, tarjoamme kävijöille Mokkamestarien kahvia.

Ruokahalua voi herätellä kello 11–12 Teho-osaston Kehonhuolto-tunnilla, joka on ystävänpäivän kunniaksi ilmainen kaikille.

Seuraava hyvinvointi-teeman tapahtuma on yrittäjien ravinto- ja hyvinvointi-ilta tiistaina 13.3.

 

Vinkkejä esiintymiseen ja viestintään:
Käyntikorttina puhe ti 20.2. klo 17–20

Viestintäteeman tapahtumat aloittaa puheviestinnän koulutusilta, jonka Teho-osasto järjestää yhteistyössä Puheosuuskunta Vokomotiivin kanssa.

Verkostoitumisen maailmassa ensivaikutelmalla on merkitystä. Miten osaamisestaan voi puhua kiinnostusta herättävällä ja innostavalla tavalla? Koulutuksessa perehdytään oman osaamisen argumentointiin ja opetellaan luottamaan omaan ääneen siitä kertomassa. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on keinoja valjastaa puhe käyntikortiksi, joka ei unohdu taskuun.

Puhevalmentajat Terhi Meriläinen ja Marja Suurpalo Puheosuuskunta Vokomotiivista valmentavat äänenkäyttöä, puheilmaisua ja esiintymistä niin viestinnän, työhyvinvoinnin kuin taiteen saralla. Terhi on erikoistunut mm. vaikuttavaan viestintään ja argumentointiin ja Marja äänen lämmittelyn vaikutuksiin ja vieraalla kielellä esiintymiseen.

Hinta
Koulutuksen hinta on 39 € + ALV 24 %, yhteensä 48,36 €. Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoito-jäsenille sekä Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille hinta on 35,10 € + ALV 24 %, yhteensä 43,52 €. Koulutus järjestetään, kun osallistujia on vähintään 10. Enimmäisosallistujamäärä on 15. Hinta sisältää kahvia ja pientä naposteltavaa.

lmoittautuminen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella: https://www.teho-osasto.fi/ilmoittautumiset/ sekä merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumasivulla. Muista ilmoittaa lomakkeella myös mahdollinen erikoisruokavalio. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 13.2.2018.

Seuraava viestintäteeman tapahtuma on Videotehdas-koulutusilta, joka järjestetään yhteistyössä SSS Companyn kanssa ke 21.3.2018 klo 16-20.

 

Mimmit koodaa -kisakatsomo
28.2. klo 17.30–20

Mimmit koodaa -kisakatsomo Teho-osastolla 28.2.18 klo 17.30–20. Tervetuloa seuraamaan Ohjelmistoyrittäjien Mimmit koodaa -lanseerausta kisastudioon. Ohjelmassa live stream Helsingin tapahtumasta. Ohjelmistoyrittäjät tarjoaa ohjelman lisäksi pientä iltapalaa ja lasin kuohuvaa. Tarkempia tietoja ohjelmasta löydät täältä: https://ohjelmistoyrittajat.fi/mimmitkoodaa/

Mukaan mahtuu 15. Sitovat ilmoittautumiset https://www.lyyti.fi/reg/mimmit-koodaa-kisastudio-tampere viimeistään maanantaina 19.2.2018.

Tervetuloa!

PS. Koodaustaitoja ei edellytetä 😉

 

Tietoa ravinnosta ja hyvinvoinnista:
Virtaa yrittäjän arkeen ti 13.3. klo 17–19

Yrittäjien ravinto- ja hyvinvointi-illan kouluttajana toimii terveystieteiden tohtori, hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä Mervi Lepistö. Mervi on toiminut hyvinvointialalla koko ikänsä ja päätoimisena yrittäjänä viimeiset viisi vuotta. Merviin ja hänen yritykseensä voit tutustua osoitteessa www.careone.fi.

Sisältö
Teemana on yrittäjän kevätväsymyksen selättäminen yksinkertaisilla ravitsemus- ja ravintolisävinkeillä. Illassa ei ole ravintolisämyyntiä!

Tarjolla on terveellistä purtavaa.

Hinta
Koulutuksen hinta on 26 € + ALV 24 %, yhteensä 32,24 €. Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoito-jäsenille sekä Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille hinta on 23,40 € + ALV 24 %, yhteensä 29,02 €. Koulutus järjestetään, kun osallistujia on vähintään 10. Enimmäisosallistujamäärä on 20.

lmoittautuminen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella: https://www.teho-osasto.fi/ilmoittautumiset/ sekä merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumasivulla. Muista ilmoittaa lomakkeella myös mahdollinen erikoisruokavalio. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 6.3.2018.

 

Vinkkejä esiintymiseen ja viestintään:
Videotehdas ke 21.3. klo 16-20

Sinulla on tarina. Sinulla on älypuhelin. On aika tulla ulos kaapista. Videotehdas-somevideovalmennus on matalan kynnyksen somevideovalmennus, joka rohkaisee kaikkia heitä, joita kutkuttelee videoiden teko, tulemaan ulos kaapista. Sopivasti teknistä oppia, mutta pääpaino on tarinankerronnassa ja rohkeuden löytämisessä siihen, että tulee se ensimmäinen video tehtyä. Mukaan tarvitset vain oman älypuhelimesi! Kouluttajana toimii SSS Companyn Sanna Seiko Salo.

Koulutuksen runko: 
1. Videotrendit nyt
2. Hyvän somevideon tunnusmerkit
3. Video on arvokas viestin väline – sinä osaat!
4. “Oma ääni” eli millaisia videoita juuri minun kannattaa tehdä
5. Kehuselfievideo – uskallan, kehtaan ja kokeilen
6. Videoiden käsikirjoitus – TARINA on tärkein
7. Videoiden kuvaus – tekniikat ja vinkit
8. Videoiden editointi – ohjelmistot ja vinkit
9. Videoiden jakaminen – kanavat ja vinkit
10. Tehdään oma video!

“Sanna Seiko Salo Company on yhtä kuin johtaja-kuningatar SSS ja kulloiseenkin projektiin tarvittava taustajoukko, esim. graafikko, videotuotantotiimi tai palauteraati. Kerään notkeasti lähelleni tarvittavan osaamisen ja vastaan lopputuloksen laadusta nimelläni.”

”Rakastan tarinoita, nerokkaita oivalluksia, kauniita yksityiskohtia ja äänekkäästi hymyileviä ihmisiä.
Design on parhaimmillaan silloin, kun siitä ei enää voi poistaa mitään, se herättää intohimoa ja kommunikoi ilman sanoja.”

”Jokaiseen päivään kuuluu kehu, nauru, liike sekä tekemisen kupliva tunnelma.”

Hinta
Koulutuksen hinta on 69 € + ALV 24 %, yhteensä 85,56 €. Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoito-jäsenille sekä Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille hinta on 62,10 € + ALV 24 %, yhteensä 77 €. Hinta sisältää lasillisen kuohuvaa ja pientä välipalaa.

lmoittautuminen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella: https://www.teho-osasto.fi/ilmoittautumiset/ sekä merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumasivulla. Huomaa, että pelkkä Facebook-ilmoittautuminen ei riitä. Muista ilmoittaa lomakkeella myös mahdollinen erikoisruokavalio. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ke 14.3.2018.

 

Vinkkejä esiintymiseen ja viestintään:
LinkedIn-koulutus ma 16.4. klo 15–19

Teho-osasto järjestää yhdessä Kinda Oy:n kanssa maanantaina 16.4.2018 klo 15.00-19.00 kaikille avoimen LinkedIn-koulutuspäivän.

Kouluttajana toimii Kinda Oy:n viestintäkouluttaja Pauliina Mäkelä. Hän on erikoistunut mm. sosiaalisen median, viestinnän, osaamisen hallinnan, yhteisömanageroinnin, liveraportoinnin ja mediakasvatuksen alueilla. Hän on kouluttanut ja konsultoinut Kinda Oy:n kautta vuodesta 2010 lähtien ympäri Suomen. Hänen LinkedIn-verkostonsa koko on yli 7 000 verkostokontaktia. Hänen CV:nsä ja yli 50 suosittelua sekä yli 10 100 taitosuositusta työuraltansa voi käydä katsomassa LinkedIn-palvelussa: http://fi.linkedin.com/in/pauliinamakela. Lisätietoa kouluttajasta voit lukea sivulta: https://kinda.fi/pauliina/.

Sisältö
LinkedIn-koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille perusteet, kuinka luoda ja säännöllisesti päivittää oma LinkedIn-profiili, verkostoitua, aloittaa sisällöntuotanto jakamalla ammatillista sisältöä päivityksinä ja LinkedIn-artikkeleina, osallistua kommentoimalla asiantuntijoiden välisiin keskusteluihin ja luoda yritykselle LinkedIn-sivu sekä tehdä LinkedIn-sivulle sisältöä.

Ota mukaan läppäri, läppärin virtajohto, läppärillä tai paperilla omat tietosi koulutustaustastasi, työkokemuksestasi, selkeä kasvoprofiilikuva ja kansikuva sekä avoin mieli.

Hinta
Koulutuksen hinta on 89 € + ALV 24 %, yhteensä 110,36 €. Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoito-jäsenille sekä Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille hinta on 80,10 € + ALV 24 %, yhteensä 99,32 €. Hintaan sisältyy kahvi/tee ja pientä naposteltavaa koulutuksen lomassa.

lmoittautuminen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella: https://www.teho-osasto.fi/ilmoittautumiset/ sekä merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumasivulla. Muista ilmoittaa lomakkeella myös mahdollinen erikoisruokavalio. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 9.4.2018.

Vuosi vauhtiin raha-asioilla!

Aito Säästöpankilla ja inspiroivia työtiloja tarjoavalla Teho-osastolla on ilo kutsua sinut yrittäjäbrunssille torstaina 18.1. klo 8.00–9.30 Teho-osaston tiloihin (Sairaalankatu 5–7 B1, 33100 Tampere)!

Runsaan aamiaisen lisäksi tarjolla on ajankohtaista tietoa
säästämisestä ja sijoittamisesta pienyrittäjänä. Tilaisuudessa pääset myös tutustumaan Teho-osaston yksinyrittäjille, läppärikulkureille ja luoville sieluille sopiviin yhteisöllisiin työtiloihin.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille sekä yrityspäättäjille.
Ilmoittaudu viimeistään ensi viikon tiistai-aamuna (16.1.) osoitteessa bit.ly/pienyrittajabrunssi.

Nähdään Teho-osastolla!

PS. Muistathan Teho-osaston Tehostartit maanantai-aamuisin yhdeksältä ja Hannan vetämän keskiviikkoisen kehonhuoltotunnin yhdeltätoista. Lisätietoja Facebookista.

 

Hyötyä ja hyvinvointia Teho-osastolta

Marraskuu lisää pimenevään loppuvuoteen kierroksia, joten me Teho-osastolla haluamme tarjota vastapainoksi hyvinvointia ja innostavia tapahtumia, pikkujouluja unohtamatta. Teho-osaston tapahtumalistauksen löydät näppärästi Teho-osaston nettisivuilta tai Facebookista.

Maanantaisin Tehostartti eli yhteinen nyyttäriaamiainen klo 9.00

Keskiviikkoisin Lounasvenyttely klo 11-12

Torstaina 9.11. Syvärentouttava sointukylpy klo 18-19

Tiistaina 14.11. Visuaalisen viestinnän valmennus klo 16-19.30

Lauantaina 2.12. Juhlamoka – yksinyrittäjien firman pikkujoulut klo 17

Kannattaa käydä vilkaisemassa myös Business Tampereen yrittäjille suunnatut tapahtumat.

 

Tehostartti maanantaisin klo 9–10

Tehostartti pistää pimeään marraskuuhun vauhtia heti maanantaiaamuna.

Kokoonnumme coworking-nyyttäreille Teho-osaston kotoisaan keittiöön maanantaisin klo 9–10 jutustelemaan työhön ja yrittämiseen liittyvistä asioista ja mitä mieleen juolahtaa.

Teho-osasto tarjoaa Mokkamestareiden kahvit ja Nutlyn pähkinät, ja mukana voit halutessasi tuoda jotain aamiaispöytään sopivaa.

Marraskuun Tehostartit ovat 6.11., 13.11., 20.11. ja 27.11. Tervetuloa aamukahveille! Toki jatkamme aamukahveja marraskuun jälkeenkin.

 

Lounasvenyttely keskiviikkoisin klo 11–12

Puuduttaako istuminen ja jumittaako nuppi? Tule virkistäytymään ja hakemaan puhtia Teho-osaston lounasvenyttelystä keskiviikkoisin klo 11-12.

Hannan vetämä rauhallinen tunti sopii kaikille, aloitamme aivan alusta ja lisäämme hiljalleen liikkeitä mukaan. Pari lainamattoa on, mutta oma matto kannattaa ottaa mukaan. Tunnin jälkeen voi jäädä yhteislounaalle omien eväiden kera. Suihkumahdollisuus.

Venyttely on Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoitojäsenille ilmainen, muille kertamaksu 8 euroa ja 10 kerran lounasvenyttelykortti 60 euroa. Hintoihin sisältyy alv. Maksu kortilla tai laskulla.

 

Syvärentouttava sointukylpy to 9.11. klo 18–19

Sointukylpy on rentoutustuokio, jossa voit pysähtyä hetkeen ja nauttia äänimaljoilla, gongeilla ja koshilla luoduista harmonisista äänistä. Rentoutustuokio on tunnin mittainen, ja se sisältää alustuksen, rentoutuksen ja mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia.

Mukaan tarvitset joogamaton, lämpimät vaatteet, villasukat ja vesipullon.

Ilmoittaudu ti 7.11.mennessä.
Hinta: 15 euroa/hlö, Teho-osaston jäsenille 13 euroa/hlö.
Ryhmään mahtuu 10 osallistujaa.

Sointukylvyn pitävät hyvinvointivalmentaja, Moodmetric-valmentaja ja sointukylpyohjaaja Päivi Roiha ja koulutettu hieroja, sointukylpyohjaaja Anita Lehtimäki.

 

Visuaalisen ajattelun valmennus ti 14.11. klo 16–19.30

Haluaisitko oppia kertomaan monimutkaisen asian yksinkertaisessa muodossa? Onko sinulla tarina, tuote tai prosessi, jonka haluaisit kertoa yhdellä kuvalla?

Visuaalisen ajattelun valmennus on yhden illan mittainen tiivis kokonaisuus ja johdatus visuaaliseen ajatteluun sekä työkaluihin, joita voit hyödyntää erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, viestinnässä ja omien muistiinpanojen tekemisessä.

Tehokkaan & hauskan session aikana: Opit hyödyntämään yksinkertaista piirtämistekniikkaa ja kertomaan tarinasi hauskalla ja nopeasti omaksuttavalla tavalla. Pääset harjoittelemaan viestisi kiteyttämistä visuaaliseen muotoon hauskojen harjoitusten avulla. Kaivamme esiin luontaisen kykysi piirtää, joten erityistä piirtämistaitoa et tarvitse.

Liput 124,00 € (sis. alv 24 %) Teho-osaston jäsenille -10 %
Ilmoittautuminen perjantaihin 10.11.2017 menessä: https://tehoosasto.typeform.com/to/ZA3XX3
Mukaan mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Valmennuksen pitää hyvinvointimuotoilija Johanna Vuorenmaa, Hehku Visual.

 

Juhlamoka – yksinyrittäjien firman pikkujoulut la 2.12.

Firman pikkujoulut. Ihan meille kaikille yksinyrittäjille. Ohjelmassa tarinoita mokailusta, eli kukin pääsee kertomaan noloista tilanteista uran varrella, sekä rentoa verkostoitumista mukavalla pikkujoulumeiningillä.
Lisätietoa ohjelmasta pian…

Teho-osasto kuvina

Valokuvaaja Okko Sorma kävi ikuistamassa Teho-osaston kuviin, joita voi ihastella Facebookissa. Kuvat kiteyttävät mielestämme hienosti Teho-osaston tunnelman ja tilat. Okon yritys Design Underlined on yhden miehen tehokas mainostoimisto, jolta hoituvat mm. graafinen suunnittelu ja valokuvauspalvelut. Alla muutama suosikkimme valokuvista!

Talous haltuun yrittäjäbrunssilla

Aito Säätöpankin yrittäjäbrunssilla torstaina 12.10. klo 8.00–9.30 saat talousvinkkejä ja ajankohtaista tietoa yrittäjän pankkipalveluista runsaan aamiaisen kera Teho-osaston viihtyisissä tiloissa. Mukana myös Finnvera.

Tilaisuus on avoin kaikille yrittäjille ja yrityspäättäjille. Vielä ehtii mukaan! Ilmoittaudu 10.10. mennessä osoitteessa http://bit.ly/tehobrunssi.

 

Tarvitsetko tilan tapaamisellesi?

Teho-osastolla on kaksi eri neuvotteluhuonetta, Laboratorio ja Heräämö, joita vuokrataan tuntihinnalla 25 € + alv. Neuvotteluhuoneen vuokra sisältää Mokkamestareiden kahvit ja Nutlyn naposteltavat. Neuvotteluhuoneet ovat aivan kaikkien vuokrattavissa, ja toistaiseksi varaukset hoituvat helpoimmin sähköpostitse.

Laboratorio on neuvotteluhuone 8 hengelle. Tilassa on videotykki, ja kahvit voi viedä huoneeseen kätevästi viereisestä Kanttiinista. Kouluajoilta tutut istuimet parantavat keskittymistä!

Heräämö on muutaman hengen ideointi- ja neuvotteluhuone, jossa voi lekotella futoneilla ja antaa ajatuksen lentää – ja tuotokset voi kirjata liitutauluseinälle. Inspiroiva tila soveltuu ihanteellisesti esimerkiksi valmennustapaamisiin.

 

Hyödynnä lokakuun tarjous!

Lokakuun tarjoushoitona on viikko Teho-osastolla 35 euroa. Ota kaveri mukaan ja tee työt tehokkaasti! Saat mukavan alennuksen jatkaessasi hoitoviikkoa suoraan Tehohoito-jäsenenä.

 

Tulevia tapahtumia:

Hankala asiakas -työpaja kääntäjille ke 1.11. klo 17 -19
Kääntämisen ja tulkkauksen opetusmenetelmävaranto ja Teho-osasto yhdistävät voimansa ja tarjoavat kääntäjille mahdollisuuden treenata asiakaskohtaamisia ohjatussa roolipeli-illassa. Roolipelin vetävät Tiina Kinnunen Kääntäjämestarin kirjasta ja Kaisu Keisala-Kaseja Teho-osastolta. Sisältää kuohuviinitarjoilun.

Työpaja on opiskelijoille ilmainen, muille hinta on 9 euroa.

Juhlamoka – yksinyrittäjien firman pikkujoulut la 2.12.
Firman pikkujoulut. Ihan meille kaikille yksinyrittäjille. Ohjelmassa tarinoita mokailusta, eli kukin pääsee kertomaan noloista tilanteista uran varrella, sekä rentoa verkostoitumista mukavalla pikkujoulumeiningillä.
Lisätietoa ohjelmasta pian…

Tehoa aivoille Tehospurtilla

Ensi maanantaista lähtien Teho-osasto aloittaa viikon reippailemalla ulkona klo 8.00. Kunnosta ja innosta riippuen teemme joko ripeän kävelylenkin tai leppoisan juoksulenkin, tai molemmat. Kahvit keittelemme lenkin päätteeksi, ja Teho-osastolle voi jäädä tekemään tehokkaasti töitä maanantaitarjouksella, joka on tarjolla kaikille reippaille lenkkeilijöille.

Uusin aivotutkimus patistaa toimisto­työläisen lenkille, sillä säännöllinen liikunta parantaa ajattelukykyämme, kertoo Kauppalehti artikkelissaan.

Nyrkkisääntö on, että kolme kertaa viikossa pitää liikkua niin, että hengästyy. Silloin veri kiertää nopeammin ja aivoihin kulkeutuu enemmän happea. Siksi kävely kannattaa vaihtaa juoksuun, pyöräilyyn tai uintiin heti, kun kunto kohenee.

Psykiatri Anders Hansen kehottaa käyttämään silloin tällöin tunnin työaikaa liikuntaan piristämään työtehoa, luovuutta ja ajattelukykyä. Liikunta parantaa myös mielialaa ja stressinsietokykyä.

”Ei pidä ajatella, että vain kuntosalilla tai pururadalla treenaaminen on liikuntaa. Portaiden kävely ja työmatkapyöräily toimivat yhtä lailla. Kehomme on luotu liikkumaan.”

Talous haltuun yrittäjäbrunssilla

Älä suotta kiusaa possua, vaan pidä vasara työkalupakissa ja ruoki säästöpossua (tai -norsua) säännöllisesti.

Aito Säätöpankin yrittäjäbrunssilla torstaina 12.10. klo 8.00–9.30 saat talousvinkkejä ja ajankohtaista tietoa yrittäjän pankkipalveluista runsaan aamiaisen kera Teho-osaston viihtyisissä tiloissa. Mukana myös Finnvera.

Tilaisuus on avoin ja ilmainen kaikille yrittäjille ja yrityspäättäjille. Ilmoittaudu mukaan 8.10. mennessä osoitteessa http://bit.ly/tehobrunssi.

Kaverin kanssa viikoksi hoitoon

Lokakuun tarjoushoitona on viikko Teho-osastolla 1–2 loistotyypille yhteishintaan 35 euroa. Ota kaveri mukaan ja tee työt tehokkaasti!

Saat mukavan alennuksen jatkaessasi hoitoviikkoa suoraan Tehohoito-jäsenenä.

 

Tulevia tapahtumia:

Hankala asiakas -työpaja kääntäjille ke 1.11. klo 17–19
Kääntämisen ja tulkkauksen opetusmenetelmävaranto ja Teho-osasto yhdistävät voimansa ja tarjoavat kääntäjille mahdollisuuden treenata asiakaskohtaamisia ohjatussa roolipeli-illassa. Roolipelin vetävät Tiina Kinnunen Kääntäjämestarin kirjasta ja Kaisu Keisala-Kaseja Teho-osastolta. Sisältää kuohuviinitarjoilun.

Työpaja on opiskelijoille ilmainen, muille hinta on 9 euroa.

Juhlamoka – yksinyrittäjien firman pikkujoulut la 2.12.
Firman pikkujoulut. Ihan meille kaikille yksinyrittäjille. Ohjelmassa tarinoita mokailusta, eli kukin pääsee kertomaan noloista tilanteista uran varrella, sekä rentoa verkostoitumista mukavalla pikkujoulumeiningillä.
Lisätietoa ohjelmasta pian…

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla lisää jäsenyyksistämme, tapahtumistamme ja tiloistamme tai tulla tutustumaan paikan päälle? Ota yhteyttä meihin!