16.6.2017 Teho-osasto

136 inspiroivaa neliömetriä!

Miltä kuulostaisi jako hiljaiseen työtilaan, jossa keskitytään ja ollaan ihan hissukseen ja leppoisaan työtilaan, jossa ei tarvitse pitää suuta supussa koko aikaa?

Entä ideointihuone, jonne voit sulkeutua visioimaan aivan omassa rauhassa? Tai neuvotteluhuone, jossa asiakastapaamiset sujuvat rennoissa tunnelmissa?

Ja tietysti kahvihuone, jossa voit tankata kunnon kahvia ja suussa sulavaa suklaata työrupeamien välillä.

Käytössämme on ylelliset 136 neliömetriä inspiroivaa tilaa historiallisessa ympäristössä. Korkeissa huoneissa ajatus lähtee lentoon ja samalla voit ihailla luontoa vanhan kivirakennuksen suurista ikkunoista.

Teho-osaston aarrekartta

Suunnittelutoimistomme laati ylläolevan modernin 3D-pohjapiirustuksen, eikö olekin hieno? Aarrekartan kryptiset merkinnät tarkoittavat seuraavaa:

L = leppoisa työtila
H = hiljainen työtila
K = kahvihuone
I = ideointihuone
N = neuvotteluhuone
V = vessa

Tilat sijaitsevat Sairaalankatu 5-7 B-rapussa, kuvassa alhaalla vasemmalla oleva nuoli kuvaa sisäänkäyntiä itse rakennukseen ja toinen nuoli Teho-osaston ovea. Kun tulet sisään tiloihimme, saavut ensimmäiseksi leppoisaan työtilaan, jossa voit tehdä töitä, viettää aikaa ja keskustella kollegoiden kanssa. Leppoisan työtilan jälkeen oikealle avautuvat ovet avaraan hiljaiseen työtilaan ja kahvihuoneeseen. Jos jatkat leppoisasta työtilasta suoraan eteenpäin, löydät ideointihuoneen vasemmalta puoleltasi. Kahvihuoneesta on käynti erilliseen neuvotteluhuoneeseen.

No mitä tämä lysti sitten maksaa?

Kuukausijäsenyys alk. 239 euroa (+ alv.)
Teho-osaston kuukausijäsenenä saat kaikki nämä tilat käyttöösi ympäri vuorokauden (illan myöhäisinä tunteinakaan et ole yksin, siitä pitävät huolen vanhan sairaalan haamut). Lisäksi hemmottelemme jäseniämme laadukkaalla kahvilla ja kotimaisella suklaalla. Esittelemme kuukausijäsenemme ja heidän yrityksensä Teho-osaston kotisivuilla.

Päiväkortti 25 euroa ja kymppikortti 229 euroa (+alv.)
Harvemmin Teho-osastolla vieraileville tarjoamme myös päiväkortteja ja kymmenen kerran kortteja. Tällöin käytössäsi ovat Teho-osaston työskentelytilat ja kahvihuone aukioloaikoinamme (jotka päätämme myöhemmin kunhan sinne asti ehdimme). Neuvotteluhuoneen voit varata lisämaksusta.

Jos kaipaat omaa nimettyä työpistettä, kysy meiltä lisätietoja – sellainenkin mahdollisuus on olemassa!

Teho-osastolla ei ainoastaan tehdä töitä vaan järjestämme myös monipuolisia tapahtumia! Kerran kuussa on luvassa yrittäjähenkisiä tapahtumia, jonne kaikki ovat tervetulleita. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti ilmaisia kuukausijäsenillemme. Perjantaisin kokoonnumme yhteiselle nyyttäriaamiaiselle.

Tule piknikille!

Oletko heinäkuussa Tampereella? Tule meidän kanssamme Sairaalankadun pikkupuistoon piknikille ja tutustumaan Teho-osaston miljööseen. Ehkä remonttikin on sillon jo siinä vaiheessa, että voimme kurkata jopa sisällekin. Lisätietoja myöhemmin!