22.6.2017 Teho-osasto

Miltä kuulostaisi lainapyörä? Entä luottohieroja kerran kuussa?

Pähkäilemme tässä parhaillaan, mitä kaikkea kivaa ekstraa Teho-osasto voisi tarjota jäsenilleen. Kivat tilat tietenkin, neuvotteluhuone ja päivän lehdet, kahvia ja suklaata. Mutta mitä muuta? Luomupähkinöitä? Polkupyörä, jolla voi polkaista asioille. Vieraileva hieroja kerran kuussa. Kerro meille vaikka Facebookissa!

Nimitysuutisia:

Ulkoisista toiminnoistamme Ylöjärven konttorilla vastaava Branch Managerimme Otto viettää juhannusta pienempien ja isompien haasteiden parissa. Nuoresta iästä huolimatta Otto on edennyt urallaan huimaa vauhtia. Puuttuvaa kokemusta korvaa ehtymätön into, jolla Otto tarttuu Branch Managerin vaativiin tehtäviin.

 

Seuraavassa jaksossa…

Ensi viikolla jatkamme taas Teho-osaston pystytyspuuhia. Leppoisaa juhannusta!