5.8.2017 Teho-osasto

Avajaisiin alle kuukausi

Huipputehokas loppurutistus ja huikea avajaistarjous!

Teho-osaston tilojen remontti Sairaalankadulla valmistui juuri, ja maanantaina pääsemme sisustamaan Tampereen tehokkaimmat ja viihtyisimmät työtilat ihanaan vanhaan sairaalamiljööseen. Kiirettä pitää, sillä Teho-osaston avajaiset ovat jo 25.8. Pidämme peukkuja kalustetoimittajille, että kaikki tarvittava saapuu ajoissa, mutta pieni jännitys toki kuuluu asiaan. Samoin pistämätön avajaistarjous, joka on voimassa elokuun loppuun saakka.

Avajaismysteeri ja suussa sulavia herkkuja

Teho-osaston avajaisia vietetään perjantaina 25.8. kello 18 alkaen. Illan teemana on vanhan sairaalan historiaa henkivien tilojen hengessä “jotain vanhaa”, jonka voi ymmärtää vaikka pukukoodina.

Alun perin tilat kuuluivat Tampereen yleiseen sairaalaan, joka toimi alueella myös sota-aikoina. Teho-osaston avajaisissa tilojen historiaan meidät perehdyttää oma mysteeri, jonka meille on juoninut pakopelivalmistaja Mysteeri. Pakohuoneessa pienet harmaat aivosolut joutuvat koetukselle, sillä ulos ei pääse, ennen kuin mysteeri on ratkaistu.

Nälissään ei juhlissa tarvitse olla, siitä huolen pitävät Tullintorin Baba’s Kitchenin makoisat mezet ja Laukontorin Mama Bearin herkulliset raakakakut.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla 14.8. mennessä osoitteeseen vaihde@teho-osasto.fi. 10 euron pääsylipun voit maksaa laskulla, jonka saat vastausviestin liitteenä. Tulethan paikalle kello 18, jotta pääsemme kohottamaan tervetuliaismaljan Teho-osaston uusissa upeissa tiloissa.

Avajaistarjous vain elokuun loppuun

Avajaisten kunniaksi tarjoamme Teho-osaston kuukausijäsenyyden hintaan 199 € kk + alv. elokuun loppuun asti. (Normaali hinta on 239 € kk + alv.). Irtisanomisaika on 1 kk. Tarjoushinta voimassa ensimmäiset 6 kk.

Teho-osaston kuukausijäsenenä saat tilat käyttöösi 24/7 omalla avaimella (kertamaksu avaimesta 50 €). Käytössäsi ovat kaikki tilamme, ja töitä voit tehdä hiljaisessa työhuoneessa tai aktiivitilassa, jossa voit keskustella toisten kanssa. Kummassakin työtilassa on 8 ergonomisesti suunniteltua työpistettä. Ideointihuoneessa voi ottaa vaikka nokoset tai pienen aivoriihen, ja neuvotteluhuoneessa on tilaa 8 hengelle.

Kuukausijäsenyyden hinta sisältää netin, sähkön ja veden, siivouksen sekä Mokkamestareiden kahvit ja pientä purtavaa Nutlylta. Keittiössä voit säilyttää eväitä ja viettää lounas- ja kahvitauot. Sisäänkäynnin vieressä on lukittavia lokerikkoja. Meillä on myös lainapyörä, jos haluat piipahtaa nopeasti kaupungilla!

Esittelemme kuukausijäsenemme ja heidän yrityksensä Teho-osaston kotisivuilla. Lisäksi järjestämme säännöllisesti kaikille avoimia yrittäjyyteen liittyviä tapahtumia rennolla otteella ja kokoonnumme perjantaisin nyyttäriaamiaiselle vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan toisiin yrittäjiin.

Kuvassa on sisustusarkkitehtimme Annan ensimmäinen luonnos työtiloista. Suunnitelmat elävät koko ajan, mutta suurin piirtein tällaiselta Teho-osastolla jo alle kuukauden päästä näyttää. Pian nähdään!


Välähdyksiä arjesta

Tulehan seuraamaan meitä Instagramiin! Postaamme sinne sekalaista settiä valmisteluista ja arjestamme.