13.8.2017 Teho-osasto

Avajaiset ja avoimet ovet

Saatuamme Teho-osaston avaimet viime maanantaina alkoi tiloissa tapahtua. Ideointihuoneen seinät saivat uuden vihreän värin, ja pitkin kesää keräilemämme vintage-huonekalut luovat jugend-taloon menneiden vuosikymmenten tunnelmaa.

Karmiva avajaismysteeri! Katso video!

Kun korkeiden huoneiden kaikua kuuntelee aivan hiljaa, saattaa aavistaa, että liikkeellä on muitakin. Paksujen kiviseinien takana meitä odottaa Teho-osaston avajaisissa 25.8. vanhan yleisen sairaalan historiaa henkivä mysteeri, joka on pakohuonepelivalmistaja Mysteerin taidonnäyte. Teho-osastolla sinun ei koskaan tarvitse työskennellä yksin.

Muistathan ilmoittautua avajaisiin viimeistään ma 14.8. osoitteeseen vaihde@teho-osasto-fi.

 

Avoimet ovet 30.8.

Tampereen tehokkain yhteisöllinen työtila Teho-osasto avaa ovensa Tampereen design- ja arkkitehtuuriviikkojen Open Studios -päivän kunniaksi. Teho-osasto aloittaa toimintansa virallisesti vasta 1.9., mutta Open Studios -päivän kunniaksi pidämme avoimet ovet koko päivän keskiviikkona 30.8. Tarjolla Mokkamestareiden kahvia ja naposteltavaa Nutlylta. Facebook-tapahtumaan pääset tästä: TADA Open Studios – Teho-osasto.

Huikea avajaistarjouksemme on voimassa elokuun loppuun asti!

Avajaisten kunniaksi tarjoamme Teho-osaston kuukausijäsenyyden hintaan 199 € kk + alv. elokuun loppuun asti. (Normaali hinta on 239 € kk + alv.). Irtisanomisaika on 1 kk. Tarjoushinta voimassa ensimmäiset 6 kk.

Teho-osaston kuukausijäsenenä saat tilat käyttöösi 24/7 omalla avaimella (kertamaksu avaimesta 50 €). Käytössäsi ovat kaikki tilamme, ja töitä voit tehdä hiljaisessa työhuoneessa tai aktiivitilassa, jossa voit keskustella toisten kanssa. Kummassakin työtilassa on 8 ergonomisesti suunniteltua työpistettä. Ideointihuoneessa voi ottaa vaikka nokoset tai pienen aivoriihen, ja neuvotteluhuoneessa on tilaa 8 hengelle.

Kuukausijäsenyyden hinta sisältää netin, sähkön ja veden, siivouksen sekä Mokkamestareiden kahvit ja pientä purtavaa Nutlylta. Keittiössä voit säilyttää eväitä ja viettää lounas- ja kahvitauot. Sisäänkäynnin vieressä on lukittavia lokerikkoja. Meillä on myös lainapyörä, jos haluat piipahtaa nopeasti kaupungilla!

Esittelemme kuukausijäsenemme ja heidän yrityksensä Teho-osaston kotisivuilla. Lisäksi järjestämme säännöllisesti kaikille avoimia yrittäjyyteen liittyviä tapahtumia rennolla otteella ja kokoonnumme perjantaisin nyyttäriaamiaiselle vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan toisiin yrittäjiin.

Kuvassa on sisustusarkkitehtimme Annan luonnos työtiloista. Suunnitelmat elävät koko ajan, mutta suurin piirtein tällaiselta Teho-osastolla jo alle kuukauden päästä näyttää. Pian nähdään!


Välähdyksiä arjesta

Tulehan seuraamaan meitä Instagramiin! Postaamme sinne sekalaista settiä valmisteluista ja arjestamme.