21.8.2017 Teho-osasto

Ihan pian on valmista!

 

 

 

Teho-osaston jengi on paiskinut töitä kahdessa vuorossa, jotta perjantain loppuunmyytyihin avajaisiin mennessä tilat olisivat valmiina! Ihan uutiskirjekin meinasi unohtua tässä hötäkässä.

Kaikki kalusteet eivät valitettavasti ehdi saapua vielä perjantaihin menessä, vaan mm. työtuolit tulevat vasta ensi viikolla, mutta eivätpä ole sitten juhlimisen tiellä, vaan voimme laittaa jalalla koreasti kolhimatta.

Nettisivu-uudistus on kuitenkin jo hoidettu pois alta, joten käyhän tutustumassa uuteen, uljaaseen ilmeeseemme osoitteessa www.teho-osasto.fi!

Ai niin ja meillä on nyt puhelinnumerokin! Rimpauta 045 7870 5463. Numero kannattaa muistaa ihan sitäkin varten, että ovikellokin on vielä ostoslistalla. Joten jos alaovi on kiinni, niin soitathan meille.


Vielä ehdit hyödyntää avajaistarjouksemme!

Kuun loppuun asti sinulla on aikaa käyttää huikeat avajaisetumme:

Kuukausijäsenyys eli Tehohoito hintaan 199 euroa + alv. (Normaalihinta 239 + alv.)
Kymppikortti eli Sarjahoito hintaan 199 euroa + alv. (Normaalihinta 229 + alv.)

Laitahan meille viestiä osoitteeseen vaihde@teho-osasto.fi!

Open Studios ja Teho-osaston avoimet ovet

Keskiviikkona 30.8. Teho-osastolla on avoimet ovet kello 10-17 Tampereen arkkitehtuuriviikon Open Studios -tapahtuman yhteydessä. Tervetuloa kokeilemaan työskentelyä Teho-osastolla! Lue lisää arkkitehtuuriviikon nettisivuilta ja meidän Facebook-tapahtumastamme.