25.8.2017 Teho-osasto

Tänään juhlitaan avajaisia!

 

 

 

Teho-osaston jengi sai tilat valmiiksi avajaisia hipoen. Kuohuvat on kylmässä, ilmapallot puhallettuna ja ihan viimeisiä säätöjä tehdään. Mysteerin porukka punoo juoniaan juhlavieraiden pään menoksi, ja Baba’sin pojat kantavat sapuskaa sisään.
Kohta juhlitaan, ja totta kai raportoimme illan tähtihetket. Jos sometat paikan päältä, voit käyttää hashtagia #tehoosastonavajaiset. Ota myös käyntikortteja mukaan, niille on illan aikana hauskaa käyttöä!

Jos eksyt matkalla, rimpauta 045 7870 5463, niin opastamme oikealle ovelle.


Vielä ehdit hyödyntää avajaistarjouksemme!

Kuun loppuun asti sinulla on aikaa käyttää huikeat avajaisetumme:

Kuukausijäsenyys eli Tehohoito hintaan 199 euroa + alv. (Normaalihinta 239 + alv.)
Kymppikortti eli Sarjahoito hintaan 199 euroa + alv. (Normaalihinta 229 + alv.)

Laitahan meille viestiä osoitteeseen vaihde@teho-osasto.fi!

Open Studios ja Teho-osaston avoimet ovet

Keskiviikkona 30.8. Teho-osastolla on avoimet ovet kello 10-17 Tampereen arkkitehtuuriviikon Open Studios -tapahtuman yhteydessä. Tervetuloa kokeilemaan työskentelyä Teho-osastolla! Lue lisää arkkitehtuuriviikon nettisivuilta ja meidän Facebook-tapahtumastamme.