2.9.2017 Teho-osasto

Teho-osasto on nyt auki!

 

Viime viikon perjantaina juhlimme vihdoin Teho-osaston avajaisia. Kovan uurastuksen jälkeen kaikki (tai ainakin melkein kaikki) saatiin valmiiksi ennen h-hetkeä. Oli aika hengähtää ja nauttia yhden etapin valmistumista!

Teho-osaston tiloissa ei olisi vielä valmista ilman kaikkien teidän apua, joten suurkiitokset Erkille, Leolle, Hannulle, Reetalle, Eevalle, Sannalle, Pasille, Villelle, Soilelle, Marialle, Marjolle, Kaisalle, Jukalle, Merjalle, Annelle, Annalle, Eevalle, Sirpalle, Jounille, Darialle ja Johanille!

Tässä teille uutiskirjeen lukijoille vähän tunnelmapaloja avajaisista Kristan kuvaamina. Nappailimme muistoja myös vähän vanhemmalla tekniikalla, joten tulkaahan ihailemaan Teho-osaston käyntikorttinarulla roikkuvia polaroid-kuvia!


Illan tarjoiluista vastasi Tullintorin mainion Baba’s Kitchenin jengi, mustikkaiset raakakakkuleivokset puolestaan loihti Anne Laukontorin MamaBearista. Herkkujen lisäksi ohjelmassa oli myös jotain ennenkuulumatonta ja jännittävää, nimittäin Teho-osastolle räätälöity mysteeri. Illan aikana ratkoimme pienissä ryhmissä sairaalarakennuksen historiaan liittyvää karmivaa salaisuutta. Ehkä se saa jatkoa vielä Teho-osaston myöhemmissä vaiheissa!

Hoi kääntäjät!

Ihan kohta vietetään taas kansainvälistä kääntäjienpäivää, joka järjestetään tänä vuonna Tampereella, aivan Teho-osaston naapurissa, tarkalleen ottaen 250 metrin päässä.

Merkitsehän jo kalenteriisi:

  • Perjantaina 29.9. Teho-osastolla on avoimet ovet Kääntäjienpäivän kunniaksi. Pistäydyhän meillä lounastauolla, tekemässä töitä tai ihan vain moikkaamassa meitä! Löydät Teho-osaston myös yliopistolta itse tilaisuudesta, tulemme sinne näytteilleasettajina.
  • Lauantaina 30.9. jatkamme Kääntäjienpäivän teemaa ja järjestämme ihka ensimmäisen Kääntäjien brunssin ja speedmentoroinnin kääntäjä-yrittäjille, opiskelijoille ja ihan kaikille asiasta kiinnostuneille. Jaa että mikä speedmentorointi? Siitä lisää seuraavassa uutiskirjeessä! Mutta merkitsehän kalenteriisi Teho-osasto jo lauantaille 10–13.