9.10.2017 Teho-osasto

Teho-osasto kuvina

Valokuvaaja Okko Sorma kävi ikuistamassa Teho-osaston kuviin, joita voi ihastella Facebookissa. Kuvat kiteyttävät mielestämme hienosti Teho-osaston tunnelman ja tilat. Okon yritys Design Underlined on yhden miehen tehokas mainostoimisto, jolta hoituvat mm. graafinen suunnittelu ja valokuvauspalvelut. Alla muutama suosikkimme valokuvista!

Talous haltuun yrittäjäbrunssilla

Aito Säätöpankin yrittäjäbrunssilla torstaina 12.10. klo 8.00–9.30 saat talousvinkkejä ja ajankohtaista tietoa yrittäjän pankkipalveluista runsaan aamiaisen kera Teho-osaston viihtyisissä tiloissa. Mukana myös Finnvera.

Tilaisuus on avoin kaikille yrittäjille ja yrityspäättäjille. Vielä ehtii mukaan! Ilmoittaudu 10.10. mennessä osoitteessa http://bit.ly/tehobrunssi.

 

Tarvitsetko tilan tapaamisellesi?

Teho-osastolla on kaksi eri neuvotteluhuonetta, Laboratorio ja Heräämö, joita vuokrataan tuntihinnalla 25 € + alv. Neuvotteluhuoneen vuokra sisältää Mokkamestareiden kahvit ja Nutlyn naposteltavat. Neuvotteluhuoneet ovat aivan kaikkien vuokrattavissa, ja toistaiseksi varaukset hoituvat helpoimmin sähköpostitse.

Laboratorio on neuvotteluhuone 8 hengelle. Tilassa on videotykki, ja kahvit voi viedä huoneeseen kätevästi viereisestä Kanttiinista. Kouluajoilta tutut istuimet parantavat keskittymistä!

Heräämö on muutaman hengen ideointi- ja neuvotteluhuone, jossa voi lekotella futoneilla ja antaa ajatuksen lentää – ja tuotokset voi kirjata liitutauluseinälle. Inspiroiva tila soveltuu ihanteellisesti esimerkiksi valmennustapaamisiin.

 

Hyödynnä lokakuun tarjous!

Lokakuun tarjoushoitona on viikko Teho-osastolla 35 euroa. Ota kaveri mukaan ja tee työt tehokkaasti! Saat mukavan alennuksen jatkaessasi hoitoviikkoa suoraan Tehohoito-jäsenenä.

 

Tulevia tapahtumia:

Hankala asiakas -työpaja kääntäjille ke 1.11. klo 17 -19
Kääntämisen ja tulkkauksen opetusmenetelmävaranto ja Teho-osasto yhdistävät voimansa ja tarjoavat kääntäjille mahdollisuuden treenata asiakaskohtaamisia ohjatussa roolipeli-illassa. Roolipelin vetävät Tiina Kinnunen Kääntäjämestarin kirjasta ja Kaisu Keisala-Kaseja Teho-osastolta. Sisältää kuohuviinitarjoilun.

Työpaja on opiskelijoille ilmainen, muille hinta on 9 euroa.

Juhlamoka – yksinyrittäjien firman pikkujoulut la 2.12.
Firman pikkujoulut. Ihan meille kaikille yksinyrittäjille. Ohjelmassa tarinoita mokailusta, eli kukin pääsee kertomaan noloista tilanteista uran varrella, sekä rentoa verkostoitumista mukavalla pikkujoulumeiningillä.
Lisätietoa ohjelmasta pian…