work

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä tarkoittaa coworking?

Coworking eli yhteisöllinen työskentely on yksinkertaisimmillaan usean henkilön työskentelyä samassa tilassa. Coworking-tilan käyttäjät ovat usein itsenäisiä yrittäjiä tai freelancereita, joiden työ kulkee mukana läppärillä. Coworking-tila ei siis ole yhden yrityksen avokonttori. Yksinyrittäjille coworking-tila tuo mahdollisuuden kohdata muita yrittäjiä, verkostoitua ja kehittää yhteistyöprojekteja. Lisäksi oman toimiston vuokraaminen on monelle liian kallista, jolloin coworking-tila on edullisempi ja kevyempi työtilavaihtoehto. Kotitoimiston sijaan coworking-tilassa on helppo tavata myös asiakkaita – edustavissa tiloissa antaa itsestään ja yrityksestään hyvän vaikutelman.

 

Onko Teho-osasto osuuskunta?

Ei ole. Teho-osaston taustalla on Elinan, Hannan ja Kaisun pyörittämä Tehojengi Oy, jonka tarkoituksena on myydä yhteisöllisen työtilan jäsenyyksiä ja järjestää tapahtumia Teho-osaston tiloissa. Jokainen jäsenemme hoitaa omat bisneksensä itse, me tarjoamme vain tilat siihen.

 

Onko Teho-osasto vain kääntäjiä varten?

Ei. Meille voi tulla jokainen, joka tarvitsee työtilaa. Sattumoisin Elina, Hanna ja Kaisu ovat kääntäjiä, mutta Teho-osasto on paikka kaikille yrittäjille ja työtilaa tarvitseville, alasta riippumatta.

 

Voinko vuokrata työpöydän?

Teho-osastolta ei voi vuokrata tiettyä työpöytää, vaan tullessasi voit valita tyhjänä olevan paikan päiväksi joko Suljetulta osastolta (hiljainen työtila) tai Poliklinikalta (työtila, jossa voit keskustella toisten kanssa). Voit mielesi mukaan vaihdella työpistettä tai istuinta päivän aikana.

 

Miten voin varata itselleni työaikaa tai neuvotteluhuoneen Teho-osastolta?

Voit tulla suoraan paikan päälle ilman varausta tai varmistaa tilan sähköpostilla. Voit myös varata työskentelyaikaa Flextila-palvelusta, jossa voit maksaa tilavarauksen suoraan. Paikan päällä voit maksaa kortilla tai pyytää laskun.

 

Kuinka paljon Teho-osastolla on tilaa?

Teho-osastolla käytössäsi on 136 m2 tilat, joissa on yhteensä 16 ergonomista työpistettä: kahdeksan Suljetulla osastolla ja kahdeksan Poliklinikalla. Lisäksi Teho-osastolla on kaksi neuvotteluhuonetta, joista Laboratorioon mahtuu kahdeksan henkilöä ja Heräämöön kuusi. Mokkamestareiden kahvia ja Nutlyn pähkinöitä saa keittiöstä, jonne voi myös jättää eväät. Keittiössä kävijöiden käytössä ovat jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin.

 

Onko käytössä langaton Internet-yhteys?

Teho-osastolla on oma langaton Internet-yhteys, joka on maksutta tilan käyttäjien käytössä.

 

Voinko työskennellä tiloissa iltaisin ja viikonloppuisin?

Teho-osaston aukioloajat ovat arkisin 8–17, mutta kuukausijäsenenä sinulla on mahdollisuus lunastaa käyttöösi avain, jolla Teho-osastolle pääsee myös aukioloaikojen ulkopuolella.

 

Onko Teho-osaston lähellä pysäköintipaikkoja?

Teho-osaston vieressä on edullisia maksullisia pysäköintipaikkoja ja joitakin ilmaisia paikkoja. Mikäli vapaita paikkoja on, Teho-osastolta voi myös vuokrata oman parkkiruudun vähintään kuukaudeksi kerrallaan.

 

Onko Teho-osastolla tulostusmahdollisuus?

Kyllä. Teho-osastolla on langaton tulostin, jolla voi myös skannata ja kopioida.

 

Onko Teho-osastolla projektori?

Kyllä. Teho-osastolla on tehokas projektori esityksiä varten. Projektoria voi käyttää Laboratoriossa tai Poliklinikalla.

 

Onko Teho-osastolla lehtiötaulu?

Kyllä. Teho-osastolla on lehtiötaulu, jota voi käyttää myös valkotauluna. Sen löydät Laboratoriosta ja voit siirtää sitä tarpeen mukaan muihin huoneisiin.

 

Voinko tuoda omat eväät mukana?

Kyllä. Voit jättää eväät keittiön jääkaappiin ja lämmittää mikrossa. Mokkamestareiden kahvia ja Nutlyn pähkinöitä saa keittiöstä, ne kuuluvat hintaan.

 

Onko lähellä ravintola tai ruokala?

Kyllä. Heti seuraavassa rapussa on Amican ravintola, jossa on lounas klo 13 saakka. Ruokalistan löydät täältä: http://www.amica.fi/ravintolat/ravintolat-kaupungeittain/tampere/teopolis/.

Lähistöllä on myös mm. Tampere-talon ravintola Tuhto, yliopiston ravintolat sekä Tullintorin ravintolat, joista Teho-osaston väen suosikki on Baba’s Kitchen: http://babas.fi. Ja Tampere-taloa vastapäätä löydät kahvila Puustin: https://www.cafepuusti.fi.

 

Montako ihmistä tapahtumaan mahtuu?

Teho-osastolla voi järjestää tapahtumia, joissa pöydän ääreen mahtuu noin 25 henkilöä, tai ilman pöytää 50 henkilöä. Tilat ovat helposti muunneltavissa. Kysy meiltä lisää!

 

Voinko jättää Teho-osastolle näytön, kirjoja tai muita tavaroita?

Voit vuokrata Teho-osastolta oman tilavan lokeron (löydät ne Poliklinikalta heti sisäänkäynnin vierestä), jonka hinta kuukausijäsenille on 20 euroa/kk + alv 24 % ja muille 30 euroa/kk + alv 24 %. Lokeroon mahtuu hyvin suurempikin läppäri ja muuta tavaraa. Teho-osastolle voi erillisestä sopimuksesta myös siirtää yrityksen osoitteen, jolloin posti toimitetaan lokeroon. Postilokeropalvelun sisältävän lokeron vuokra jäsenille 30 euroa/kk + alv 24 %. Suurempia tavaroita, kuten näytön, voit jättää säilöön Teho-osaston lukittavaan kaappiin.

 

Voiko Teho-osastolla harjoittaa verkostomarkkinointia?

Verkostomarkkinointiyrittäjät ovat tervetulleita käyttämään Teho-osaston tiloja työskentelyynsä, mutta verkostomarkkinoinnin kohdistaminen toisiin tilan käyttäjiin tai heidän kontaktoiminen verkostomarkkinointimielessä ei ole sallittua.

work

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla lisää jäsenyyksistämme, tapahtumistamme ja tiloistamme tai tulla tutustumaan paikan päälle? Ota yhteyttä meihin!